Advertenties

Archiv - 'Poster'

Hercules Franse Poster en Nieuwe Clip

24 juli 2014
Keine Kommentare »

We hebben een nieuwe Franse poster van Hercules te pakken, de komende actie-fantasie film geregisseerd door Brett Ratner en met in de hoofdrol Dwayne Johnson als de bastaardzoon van Zeus:

Hercules Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HERCULES

Plot:
“Na zijn legendarische twaalf werken leidt Hercules (Dwayne Johnson), de Griekse halfgod, een leven als een huurling. Hij wordt op de proef gesteld door de koning van Thracië (John Hurt) en zijn dochter die zijn hulp zoeken in het verslaan van een tirannieke krijgsheer.”

Denk je dat Dwayne Johnson er beter uitziet wanneer hij kaal is? Of denk je dat hij er beter uitziet met een baard en lange haren?

Hoe dan ook, hier is een nieuwe clip met Hercules die vecht tegen een enorme leeuw:


Hercules – de Nemeïsche leeuw

Release datum : 25 juli 2014.
:)

Gele Poster van Hector and the Search for Happiness

23 juli 2014
Keine Kommentare »

De nieuwste poster van Hector en The Search for Happiness, de aanstaande drama avonturenkomedie met in de hoofdrol Simon Pegg, is helder geel en wordt verondersteld u te doen denken aan een smiley:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HECTOR AND THE SEARCH FOR HAPPINESS

Iedereen wil het vinden.

Plot:
“Een psychiater doorzoekt de hele wereld naar het geheim van het geluk.”

Kunnen we er van genieten triest of depressief te zijn in deze wereld waarin we leven? Of is er een dictatuur van geluk?

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 19 september 2014.
:)

Sin City 2 – 2 Nieuwe Posters

23 juli 2014
Keine Kommentare »

Twee nieuwe posters van Sin City 2 alias Sin City Dame To Kill For:

Sin City 2 Trailer – Geregisseerd door Robert Rodriguez en Frank Miler

(Klik op een poster voor een vergroting.)


SIN CITY 2 A DAME TO KILL FOR

Er is geen gerechtigheid zonder zonde.

Plot:
“De meest geharde burgers uit de stad kruisen de paden met een aantal van de meer verguisde bewoners. De film is een vervolg op de baanbrekende film uit 2005, SIN CITY.”

< div align = "left" stijl = 'breedte: 425px' > “Geen reden om iemand levend achter te laten. Nobody’s innocent.”
Marv (Mickey Rourke)

Heb je de eerste film gezien? Zal je het vervolg gaan bekijken?

Release datum: 22 augustus 2014.
:)

Poster en Thema nummer van de Teenage Mutant Ninja Turtles

23 juli 2014
Keine Kommentare »

De vier mutanten turtles verzamelen voor deze gloednieuwe poster van Teenage Mutant Ninja Turtles, de komende actie science-fiction film remake geregisseerd door Jonathan Liebesman en geproduceerd door Michael Bay:

Teenage Mutant Ninja Turtles filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES

Verhaallijn:
“De stad heeft helden nodig. Duisternis heeft zich verspreid over New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles,van de politie tot de politici.Duisternis heeft zich verspreid over New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles,van de politie tot de politici. De toekomst is grimmig tot vier onwaarschijnlijk verschoppelingbroers opstaan uit de riolen en hun lot als Teenage Mutant Ninja Turtles (met Donatello, Leonardo, Michelangelo, en Raphael ontdekken). De Turtles moeten samenwerken met onverschrokken verslaggever April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman slimmerik Vern Fenwick (Will Arnett) voor het ontrafelen van Shredder’s duivelse plan voor het redden van de stad.”

Deze schildpadden zijn geen huisdieren, ze zijn echte helden!

En dankzij Atlantic Records kunnen we luisteren naar het thema nummer van de film:


Teenage Mutant Ninja Turtles – Gepakt door Strijdneurose

Release datum: 8 augustus 2014.
:)

The Nightcrawler Film Trailer

23 juli 2014
Keine Kommentare »

Laten we evenkijken naar de eerste officiële trailer van Nightcrawler, het aanstaande misdaad drama geschreven en geregisseerd door Dan Gilroy en met in de hoofdrol Jake Gyllenhaal:


NIGHTCRAWLER
Plot:
“Een jonge man struikelt over de ondergrondse wereld van de L.A. Freelance misdaadjournalistiek.”

Zou jij Jake Gyllenhaal inhuren op basis van deze vreemde video?

De releasedatum van Nightcrawler is voorzien voor 17 oktober 2014.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over Nightcrawler.
:)

The November Man Film Trailer

23 juli 2014
Keine Kommentare »

Een eerste officiële poster van The November Man, de komende actie thriller film met in de hoofdrol Pierce Brosnan als het equivalent van een gepensioneerde Amerikaanse James Bond, werd onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE NOVEMBER MAN

De loopbaan van een spion eindigt nooit.

Plot:
“Een ex-CIA agent wordt terug opgeroepen voor een zeer persoonlijke missie en vindt zichzelf geconfronteerd met zijn voormalig leerling in een dodelijk spel waarbij ambtenaren van hoog niveau van de CIA en de Russische te verkiezen president betrokken zijn.”

Ze kunnen zich niet ontdoen van Pierce Brosnan, ik denk dat hij ooit wel zal sterven (Die another Day)!

Hier is de filmtrailer van The November Man als je hem nog niet hebt gezien:

De film is geregisseerd door Roger Donaldson.

In theaters: 27 augustus 2014.
:)

Personageposters van The Book of Life

23 juli 2014
Keine Kommentare »

We hebben een nieuwe reeks van personageposters nodig van The Book of Life, de aanstaande geanimeerde fantasie komedie geregisseerd door Jorge Gutierrez en geproduceerd door Guillermo del Toro:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“The Book of Life is de reis van Manolo, een jonge man die is verscheurd tussen het voldoen aan de verwachtingen van zijn familie en het volgen van zijn hart. Alvorens te kiezen welk pad te volgen, gaat hij op een ongelooflijk avontuur dat drie fantastische werelden omvat, hij wordt er geconfronteerd met zijn grootste angsten. Rijk voorzien met popmuziek favorieten moedigt THE BOOK OF LIFE ons aan om het verleden te vieren terwijl we op zoek zijn naar de toekomst.”

Catrina lijkt wel ontsnapt te zijn uit een schilderij door Picasso!

Hier is de film trailer als je hem nog niet hebt bekeken:

De film wordt geopend in theaters op 17 oktober 2014.
:)

Lelijke Posters van The Expendables 3

23 juli 2014
Keine Kommentare »

Iemand van het marketingteam achter The Expendables 3 dacht blijkbaar dat deze nieuwe reeks van lelijke personageposters van The Expendables 3 een goed idee zou zijn:

de Expendables 3-Trailer – met Sylvester Stallone in de hoofdrol.

(Klik om te vergroten).

Plot:
“De huurlingengroep, The Expendables, onder leiding van Barney Ross (Sylvester Stallone), worden geconfronteerd met mede-oprichter van het team Conrad Stonebanks (Mel Gibson). Ross werd gedwongen om Stonebanks te doden nadat hij een meedogenloze wapenhandelaar werd, maar Stonebanks overleefde de aanslag en heeft het nu tot zijn missie gemaakt om The Expendables te vernietigen. Ross neemt zijn toevlucht tot het aanwerven van een nieuwe en jonge generatie van Expendables voor het overwinnen van zijn oude tegenstander.”

Serieus, was de affiche-ontwerper onder invloed (LSD misschien?) toen hij dit kleurrijk braaksel voorstelde?

Release datum: 15 augustus 2014.
:)

Jurassic World Poster

23 juli 2014
Keine Kommentare »

Een eerste officiële poster van Jurassic Park 4 alias Jurassic World werd onthuld voor de aanstaande Comic-Con, neem een kijkje hieronder:

Jura World Filmtrailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


JURASSIC WORLD

Plot:
“De film speelt zich af twee decennia na de gebeurtenissen van de eerste film. Het dinosaurus themapark op Isla Nubar is opnieuw opgebouwd. Owen (Chris Pratt) is een wetenschapper die werkt in het park, hij doet gedragsonderzoek op de raptors.”

Die ondeugende dinosaurus in de voorgrond stapt op een kapotte auto uit de eerste film. Maar je kunt kranen en een vliegende helikopter bemerken op de achtergrond van de poster: ze bouwen inderdaad themapark opnieuw op.

De film Jurassic World zal in de filmtheaters verschijnen op 12 juni 2015.
:)

Annabelle Film Trailer

19 juli 2014
Keine Kommentare »

Herinner je nog Annabelle die griezelige pop uit de horrorfilm The Conjuring? Nou, ze heeft nu haar eigen spin-off-film. Je kan de eerste officiële trailer van Annabelle hieronder bekijken:


ANNABELLE
Plot:
“Het verhaal draait rond de kwade pop Annabelle.”

Waarom zou iemand die lelijke pop mee naar huis brengen? Koop haar niet! En als het een geschenk is, verwijder dan gewoon het hoofd en gooi haar in de dichtbijzijndste vuilbak of nog beter, verbrandt haar in godsnaam!

Er is ook een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door John Leonetti en heeft in de hoofdrollen Annabelle Wallis, Alfre Woodard, Ward Horton, Tony Amendola, Eric Ladin en Brian Howe.

De releasedatum van Annabelle is voorzien voor 3 oktober 2014.
:)

Teenage Mutant Ninja Turtles Internationale Poster

18 juli 2014
Keine Kommentare »

Een nieuwe internationale affiche van Jonathan Liebesman’s Teenage Mutant Ninja Turtles, de aanstaande remake met acteurs Megan Fox, William Fichtner, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub, Will Arnett, Alan Ritchson, Whoopi Goldberg, Noel Fisher, Jeremy Howard en Pete Ploszek:

Ninja Turtles Officiële Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“De stad heeft helden nodig. Duisternis heeft zich verspreid over New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles,van de politie tot de politici.Duisternis heeft zich verspreid over New York City als Shredder en zijn kwade Foot Clan een ijzeren greep hebben op alles,van de politie tot de politici. De toekomst is grimmig tot vier onwaarschijnlijk verschoppelingbroers opstaan uit de riolen en hun lot als Teenage Mutant Ninja Turtles (met Donatello, Leonardo, Michelangelo, en Raphael ontdekken). De Turtles moeten samenwerken met onverschrokken verslaggever April O’Neil (Megan Fox) en haar cameraman slimmerik Vern Fenwick (Will Arnett) voor het ontrafelen van Shredder’s duivelse plan voor het redden van de stad.”

Aangezien deze schildpadden springen van dat wolkenkrabber zonder valschermen, moeten we schildpad pulp verwachten overal in de straat?

Release datum: augustus 8, 2014.
:)

Guardians of the Galaxy Film – 3 Nieuwe Posters

18 juli 2014
Keine Kommentare »

Weer een nieuwe reeks van personage posters van Guardians of the Galaxy, Marvel’s aankomende superhelden avonturenfilm met als locatie ver weg van de aarde ergens in de Melkweg:

Guardians of the Galaxy Officiële Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

plot:
“In de verre uithoeken van de ruimte wordt een Amerikaanse piloot, genaamd Peter Quill (Chris Pratt), opgejaagd in een klopjacht na het stelen van een bol begeerd door de slechterik Ronan (Lee Pace).”

Je kan de volgende acteurs herkennen:
- Actrice Glenn Close als Nova Prime, de leider van het Nova Corps waarvan het de missie is het beschermen van de burgers
van de Xandar en het bewaren van de vrede;
- Acteur Michael Rooker als Yondu, de leider van de Ravagers en een vaderlijke figuur voor Quill;
- en acteur John C. Reilly als Rhomann Dey, een soldaat in het Nova Corps, de militaire kracht van de planeet Xandar.

Release datum: 1 augustus 2014.
:)

Horns Film Poster

18 juli 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de nieuwe kunstzinnige poster van Horns, de aanstaande fantasie thriller met in de hoofdrol Harry Potter eh, ik bedoel Daniel Radcliffe:

Horns Officiële Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HORNS

Omhels je demonen.

Plot:
“In de nasleep van de mysterieuze dood van zijn vriendin ontwaakt een jonge man met vreemde horens die kiemen op zijn slapen.”

De film is geregisseerd door regie van Alexandre Aja.

In filmtheaters: 31 oktober 2014.
:)

Ouija Film Trailer

18 juli 2014
Keine Kommentare »

Dankzij Universal Pictures, is hier de eerste officiële trailer van Ouija, de komende horrorfilm, geregisseerd door Stiles White en gebaseerd op het populaire bordspel:


OUIJA
Plot:
“In Ouija, word een groep van vrienden geconfronteerd met hun meest angstaanjagende angsten wanneer zij de donkere krachten van een oud geestenbord ontwaken.”

Heb je ooit een ouija bord gebruikt? Kreeg je een antwoord van een geest?

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


OUIJA

Blijf jezelf maar vertellen dat het enkel een spel is.

Van de producent van The Texas Chainsaw Massacre
en de producent van Insidious.

De releasedatum van Ouija is ingesteld voor 24 oktober 2014.
:)

Laggies Film Trailer

18 juli 2014
Keine Kommentare »

Laten we kijken naar de eerste officiële trailer van Laggies, de aankomende drama komedie geregisseerd door Lynn Shelton en met in de hoofdrollen Keira Knightley, Sam Rockwell, Chloë Grace Moretz, Mark Webber, Ellie Kemper en Jeff Garlin:


LAGGIES
Plot:
“Keira Knightley vertolkt de hoofdrol als iemand die vastzit in adolescentie en die liegt tegen haar verloofde over het gaan naar een retraite, ze besteedt er veel tijd met veel jongere vrienden.”

Lol, Natalie Portman tweakte Boeddha’s tepels! Zullen Boeddha’s volgelingen razend worden over deze film?

Hoe dan ook, Keira Knightley en Sam Rockwell zijn mooi samen!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LAGGIES

Stop het vertragen en begin te leven!

De releasedatum van Laggies is ingesteld op 26 september 2014.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter:


Tweet