Advertenties

Archiv - 'Poster'

Shaun the Sheep Film Trailer

1 september 2014
Keine Kommentare »

Je kan hieronder genieten van de eerste officiële trailer van Shaun The Sheep, de aanstaande stop-motion-video animatiefilm geschreven en geregisseerd door Richard Starzak en Mark Burton voor Aardman Animations (de makers van “Wallace & Gromit” en “Chicken Run”):


SHAUN THE SHEEP
Plot:
“Wanneer Shaun het schaap op een dag besluit om vrijaf te nemen en wat pret te beleven, krijgt hij een beetje meer actie dan waarop hij had gerekend. Een misverstand met de boer, een caravan, en een erg stijle heuvel leidt hen allen naar de Grote Stad en het is aan Shaun en de kudde om veilig terug te keren naar het groene gras thuis.”

Kleine schapen, grote stad: verwacht veel plezier!

Er is ook een teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Geef je de voorkeur aan CG of stop-motion-video animatie films? Waarom?

De releasedatum van Shaun The Sheep is ingesteld op 24 april 2015.
:)

Trailer van X + Y met acteur Asa Butterfield

1 september 2014
Keine Kommentare »

Laat ons even kjken naar de officiële trailer van X + Y, het komende Britse drama film geregisseerd door Morgan Matthews en met in de hoofdrollen Asa Butterfield, Sally Hawkins, Rafe Spall, Eddie Marsan, Jo Yang, Martin McCann en Edward Baker-Close:


X+Y
Plot:
“Een sociaal onhandige tiener wiskundig-wonderkind (Asa Butterfield, The Boy in the Striped Pyjamas, Hugo) vindt nieuw vertrouwen en nieuwe vriendschappen wanneer hij een plek krijgt in de de Britse ploeg op de internationale Wiskunde Olympiade.”

Een stichtelijk citaat uit de trailer:

“Als iemand van je houdt betekent het dat ze iets in je zien waarvan ze denken dat het de moeite waard is.”

En hier is een poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


X + Y

Is er een formule voor liefde?

Hoe dan ook, het ziet er echt uit als een inspirerend verhaal, meld mij maar aan voor X + Y!
:)

Trailer van Rosewater met in de hoofdrol Gael Garcia Bernal

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Laten we even kijken naar de trailer van Rosewater, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Jon Stewart en gebaseerd op het boek van Maziar Bahari:


ROSEWATER
Plot:
“Een journalist (Gael Garcia Bernal) is vastgehouden in Iran voor meer dan 100 dagen en op brute wijze ondervraagd in de gevangenis.”

Er is ook een officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ROSEWATER

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Marteling is verschrikkelijk. Maar uit de trailer lijkt het ten onrechte alsof het iets is wat men kan gemakkelijk kan vergeten/negeren…

De releasedatum van Rosewater is ingesteld op 7 november 2014.
:)

The Seventh Son Film Trailer

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Hieronder kan je een gloednieuwe trailer vinden van The Seventh Son, het aanstaande 3D fantasie actie avontuur geregisseerd door Sergei Bodrov en met Jeff Bridges, Ben Barnes, Julianne Moore, Kit Harington, Alicia Vikander, Djimon Hounsou, Antje Traue, Olivia Williams, Jason Scott Lee:


THE SEVENTH SON
Plot:
“In een tijd van bezweringen wanneer legendes en magie botsen, reist de enige resterende krijger van een mystieke orde om te zoeken naar een geprofeteerde held geboren met ongelooflijke krachten, de laatste Zevende Zoon (Ben Barnes). Gescheurd uit zijn rustige leven als een landarbeider, maakt de onwaarschijnlijk jonge held zich op voor een gedurfde avontuur met zijn mentor, gesterkt door de strijd, om een duistere koningin te overwinnen (Julianne Moore) en het leger van bovennatuurlijke moordenaars die ze heeft gezonden naar hun koninkrijk. ”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE SEVENTH SON

Wanneer de duisternis valt, zal de zoon opstaan.

Te oordelen naar de trailer ziet het eruit als een onderhoudende film, maar ik kan niet zeggen dat ik ongeduldig ben om de prent te bekijken… Ik bedoel, ik heb niet het gevoel dat de Zevende Zoon iets nieuws aan het genre zal toevoegen.

En wat denk jij? Deel je gedachten hieronder!

De releasedatum van The Seventh Son is ingesteld op 6 februari 2015.
:)

Paddington Film Poster

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Ik zag net deze nieuwe poster van Paddington, de aanstaande komedie familie film geregisseerd door Paul King:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PADDINGTON

Van de producent van Harry Potter.

Plot:
“Een jonge Peruaanse Beer met een passie voor alle Britse dingen reist naar Londen op zoek naar een thuis. Hij raakt verloren in Paddington Station en begint te beseffen dat het stadsleven niet alles is wat hij had gedacht – totdat hij voldoet aan de vriendelijke familie Brown ontmoet die het etiket rond zijn nek leest (Zorg voor deze beer a.u.b.). en ze bieden hem een tijdelijk toevluchtsoord. Het lijkt alsof hij dan toch het geluk heeft gevonden totdat deze uiterst zeldzame beer opgemerkt wordt door een museum taxidermist…”

Ik betwijfel of een beer, zelfs een kleine, de verzending in een postzak van Peru naar het Verenigd Koninkrijk zou overleven…

Hoe dan ook, hier is de trailer van de film als je hem nog niet hebt gezien:

Release datum: 25 december 2014.
:)

Trailer en Poster van Horns met acteur Harry Potter

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar deze nieuwe internationale banner poster van Horns, de aanstaande fantasie thriller film geregisseerd door Alexandre Aja die is voorzien om echte hoorns te geven aan Harry Potter, eh, ik bedoel Daniel Radcliffe:

Horns Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HORNS

Wij hebben allen onze demonen.

Plot:
“In de nasleep van de mysterieuze dood van zijn vriendin ontwaakt een jonge man met vreemde horens die kiemen op zijn slapen.”

Er is ook een nieuwe trailer:

Na het ontdekken van de waarheid wordt het goede, het kwade… Er is geen behoefte aan een voorraad van heilig water, en verspil je tijd niet met het doorlezen van de Bijbel, er is wat echte krachtige kwaad tovenarij aan het werk hier! Ja verdomme!

Release datum: 31 oktober 2014.
:)

6 Personage Posters van The Hunger Games 3

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar deze nieuwe personage posters van het eerste deel van The Hunger Games Mockingjay, de aanstaande sciencefiction-thriller actiefilm met in de hoofdrol Jennifer Lawrence:

The Hunger Games 3 Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Het wereldwijd fenomeen van The Hunger Games blijft de wereld doen branden met The Hunger Games: Mockingjay – Part 1, waarin Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) in District 13 de Spelen letterlijk voor altijd vernietigd. Onder de leiding van President Coin (Julianne Moore) en het advies van haar vertrouwde vrienden spreidt Katniss de vleugels als ze vecht voor het redden van Peeta (Josh Hutcherson) en een natie die bewogen is door haar moed.”

De engelen van de komende revolutie zijn klaar om de strijd aan te binden met het Kapitool!

Hier is de filmtrailer als je hem nog niet hebt bekeken:

De film zal in de bioscopen verschijnen op 21 november 2014.
:)

The Judge Film Poster

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Een nieuwe poster van The Judge, de aankomende drama film geregisseerd door David Dobkin, is onthuld. Neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE JUDGE

Verdedig je eer.

Plot:
“Een succesvolle advocaat (Robert Downey Jr.) keert terug naar zijn geboortestad voor de begrafenis van zijn moeder. Hij ontdekt echt dat zijn vervreemde vader (Robert Duvall), de rechter van de stad, een moordverdachte is”.

Denk je dat Robert Downey Jr. er hetzelfde uitzien? Of helemaal niet!

Je kan de filmtrailer hieronder bekijken van The Judge als je hem nog niet hebt gezien:

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 10 oktober 2014.
:)

The Cobbler Teaser Poster

31 augustus 2014
Keine Kommentare »

Een eerste officiële teaser poster van The Cobbler, de aanstaande fantasie drama komedie film met in de hoofdrol Adam Sandler, is onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


The Cobbler

Plot:
“Max Simkin (Adam Sandler) repareert schoenen in dezelfde New York winkel die zich al generaties in zijn familie bevindt. Ontevreden over de sleur van het dagelijkse leven, struikelt Max over een magisch erftstuk dat hem toelaat om in het leven te stappen van zijn klanten en de wereld te zien op een nieuwe manier. Soms is het volgen van iemand anders de enige manier waarop men kan ontdekken wie ze werkelijk zijn.”

Heb je er ooit over gedroomd om in de schoenen van iemand anders te lopen? Wiens schoenen?
:)

The Dead Lands Film Trailer

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Dankzij Transmission Films is hier de officiële trailer van The Dead Lands, de komende actiefilm geregisseerd door Toa Fraser gebaseerd op een script door Glenn Standring:


THE DEAD LANDS
Plot:
“In Nieuw-Zeeland, lang voor de kolonisatie, moet Hongi (James Rolleston) – de zoon van een Maori leider – de moord op zijn vader wreken om vrede en eer te brengen voor de zielen van zijn dierbaren, nadat zijn stam wordt afgeslacht door een daad van verraad. Enorm in de minderheid door een bende schurken, onder leiding van Wīrepa (Te Kohe Tūhaka), is de enige hoop van Hongi een tocht door de gevreesde en verboden Dead Lands en het smeden van een ongemakkelijke alliantie met de mysterieuze “Warrior” (Lawrence Makoare), een meedogenloze vechter die over het het gebied heeft geregeerde voor jaren.”

Er is ook een officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE DEAD LANDS

Waar de krijgersgeest werd geboren.

Het hele ding herinnert me aan Mel Gibson’s “Apocalypto”. Gelukkig werden de barbaarse manieren van het oude achtergelaten! Hoe dan ook, het ziet eruit als een geweldige film!

Oh ja, de acteurs uit de film zijn van een gemengd ras, nietwaar?

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

Trash Film Trailer

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Check out deze internationale trailer van Trash de aanstaande avonturen drama thriller film geregisseerd door Stephen Daldry en gebaseerd op de 2010 roman met dezelfde naam door Andy Mulligan:


TRASH
Plot:
“De film speelt zich af in Brazilië in een naamloze stad waar tieners Raphael, Gordo en Rat hun tijd doorbrengen met het doorzoeken van de afval in het hoop op het vinden van nuttig afval. Op een dag ontdekken ze een lederen zak waarvan de inhoud hen in conflict kan brengen met de wrede lokale politie als ze zichzelf terugvinden als onwaarschijnlijke klokkenluiders in een stad vol met corruptie.”

Dit zou wel eens een van de meest interessante films van het jaar kunnen worden. Hij zit zeker op mijn radar!

Hier is de officiële filmposter

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TRASH

Je weet nooit wat je zal vinden.

Een film geregisseerd door Stephen Daldry, de regisseur van “Billy Elliot”

De cast bestaat uit Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello, Stepan Nercessian, Rickson Teves, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Pedro Pauleey, Nelson Xavier en Leandro Firmino.

De releasedatum van Trash is ingesteld op 9 oktober 2014.
:)

Nieuwe Poster van Jimi All Is By My Side acteur Andre Benjamin als Jimi Hendrix

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar deze nieuwe internationale poster van alle Is By My Side, de aanstaande biografie film starring Andre Benjamin als Jimi Hendrix:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Het verhaal van een jaar uit het leven van Hendrix in 1966-67 als een onbekende backup gitarist die speelt in de New Yorkse Cheetah Club, zijn stempel drukt op de Londense muziekscène tot zijn Monterey Pop triomf , de film presenteert een intiem portret van de gevoelige jonge musicus op de rand van het worden van een rock legende.”

De film is geschreven en geregisseerd door John Ridley.

Release datum: 26 september 2014.
:)

Steve Carell Foxcatcher

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Deze nieuwe poster van Foxcatcher, de aankomende drama film geregisseerd door Bennett Miller, beschikt over Steve Carell als John du Pont:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FOXCACTCHER

Plot:
“Het ware verhaal van Olympische Worstelkampioen Mark Schultz (Channing Tatum) die besluit om gerechtigheid te zoeken nadat de schizofrene John duPont (Steve Carell) zijn broer ombracht, Olympisch kampioen Dave Schultz (Mark Ruffalo).”

Voeg gewoon een paar druppels bloed toe naast zijn mond en je zou denken dat hij een zombie is!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 14 november 2014.
:)

Poster of Kill Me Three Times met in de hoofdrol Simon Pegg

27 augustus 2014
Keine Kommentare »

Een nieuwe geanimeerde poster voor de promotie van Kill Me Three times op het 2014 Toronto International Film Festival:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


KILL ME THREE TIMES

Eenmaal is nooit genoeg.

Plot:
“In the Australische surfstad van Eagle’s Nest is een jonge vrouw de draad die drie verhalen van moord, chantage en wraak verbindt.”

Hoe vaak kan je iemand vermoorden?

De film is geregisseerd door Kriv Stenders en heeft in de hoofdrollen Simon Pegg, Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer, Callan Mulvey, Luke Hemsworth en Bryan Brown.
:)

Exists Film Trailer

27 augustus 2014
Keine Kommentare »

Check out de officiële trailer van Exists, de komende horrorfilm, geregisseerd door Eduardo Sanchez (die aan het hoofd stond van “The Blair Witch Project”) en met in de hoofdrollen Dora Madison Burge, Samuel Davis, Roger Edwards, Chris Osborn, Brian Steele en Denise Williamson:


EXISTS
Plot:
“Voor vijf vrienden, was het de kans voor een zomers uitje — een weekend kamperen in het Big Thicket woud van Texas. Maar visioenen van een zorgeloze vakantie worden verbrijzeld met een ongeval op een donkere en verlaten landweg. In de nasleep van het ongeval, wordt een ijselijke natuurkracht ontketend — het is iets niet precies menselijk, maar ook niet volledig dierlijk — een stedelijke legende die ontwaakt op een angstaanjagende manier …. en op zoek naar moordachtige wraak.”

Is Bigfoot dus opzoek naar vrouwelijke menselijke vorm? Of wil hij menselijk vlees eten? Of is hij gewoon kwaad met die vervelende stadsbewoners in de buurt? Wat denk jij?

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EXISTS

De legende is reëel. Dus ook de terreur.

De releasedatum van Exists is ingesteld op 24 oktober 2014.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: