Advertenties

Archiv - 'Poster'

The Dead Lands Film Trailer

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Dankzij Transmission Films is hier de officiële trailer van The Dead Lands, de komende actiefilm geregisseerd door Toa Fraser gebaseerd op een script door Glenn Standring:


THE DEAD LANDS
Plot:
“In Nieuw-Zeeland, lang voor de kolonisatie, moet Hongi (James Rolleston) – de zoon van een Maori leider – de moord op zijn vader wreken om vrede en eer te brengen voor de zielen van zijn dierbaren, nadat zijn stam wordt afgeslacht door een daad van verraad. Enorm in de minderheid door een bende schurken, onder leiding van Wīrepa (Te Kohe Tūhaka), is de enige hoop van Hongi een tocht door de gevreesde en verboden Dead Lands en het smeden van een ongemakkelijke alliantie met de mysterieuze “Warrior” (Lawrence Makoare), een meedogenloze vechter die over het het gebied heeft geregeerde voor jaren.”

Er is ook een officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE DEAD LANDS

Waar de krijgersgeest werd geboren.

Het hele ding herinnert me aan Mel Gibson’s “Apocalypto”. Gelukkig werden de barbaarse manieren van het oude achtergelaten! Hoe dan ook, het ziet eruit als een geweldige film!

Oh ja, de acteurs uit de film zijn van een gemengd ras, nietwaar?

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

Trash Film Trailer

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Check out deze internationale trailer van Trash de aanstaande avonturen drama thriller film geregisseerd door Stephen Daldry en gebaseerd op de 2010 roman met dezelfde naam door Andy Mulligan:


TRASH
Plot:
“De film speelt zich af in Brazilië in een naamloze stad waar tieners Raphael, Gordo en Rat hun tijd doorbrengen met het doorzoeken van de afval in het hoop op het vinden van nuttig afval. Op een dag ontdekken ze een lederen zak waarvan de inhoud hen in conflict kan brengen met de wrede lokale politie als ze zichzelf terugvinden als onwaarschijnlijke klokkenluiders in een stad vol met corruptie.”

Dit zou wel eens een van de meest interessante films van het jaar kunnen worden. Hij zit zeker op mijn radar!

Hier is de officiële filmposter

(Klik op de poster voor een vergroting.)


TRASH

Je weet nooit wat je zal vinden.

Een film geregisseerd door Stephen Daldry, de regisseur van “Billy Elliot”

De cast bestaat uit Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello, Stepan Nercessian, Rickson Teves, Eduardo Luis, Gabriel Weinstein, Pedro Pauleey, Nelson Xavier en Leandro Firmino.

De releasedatum van Trash is ingesteld op 9 oktober 2014.
:)

Nieuwe Poster van Jimi All Is By My Side acteur Andre Benjamin als Jimi Hendrix

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar deze nieuwe internationale poster van alle Is By My Side, de aanstaande biografie film starring Andre Benjamin als Jimi Hendrix:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Het verhaal van een jaar uit het leven van Hendrix in 1966-67 als een onbekende backup gitarist die speelt in de New Yorkse Cheetah Club, zijn stempel drukt op de Londense muziekscène tot zijn Monterey Pop triomf , de film presenteert een intiem portret van de gevoelige jonge musicus op de rand van het worden van een rock legende.”

De film is geschreven en geregisseerd door John Ridley.

Release datum: 26 september 2014.
:)

Steve Carell Foxcatcher

28 augustus 2014
Keine Kommentare »

Deze nieuwe poster van Foxcatcher, de aankomende drama film geregisseerd door Bennett Miller, beschikt over Steve Carell als John du Pont:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FOXCACTCHER

Plot:
“Het ware verhaal van Olympische Worstelkampioen Mark Schultz (Channing Tatum) die besluit om gerechtigheid te zoeken nadat de schizofrene John duPont (Steve Carell) zijn broer ombracht, Olympisch kampioen Dave Schultz (Mark Ruffalo).”

Voeg gewoon een paar druppels bloed toe naast zijn mond en je zou denken dat hij een zombie is!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 14 november 2014.
:)

Poster of Kill Me Three Times met in de hoofdrol Simon Pegg

27 augustus 2014
Keine Kommentare »

Een nieuwe geanimeerde poster voor de promotie van Kill Me Three times op het 2014 Toronto International Film Festival:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


KILL ME THREE TIMES

Eenmaal is nooit genoeg.

Plot:
“In the Australische surfstad van Eagle’s Nest is een jonge vrouw de draad die drie verhalen van moord, chantage en wraak verbindt.”

Hoe vaak kan je iemand vermoorden?

De film is geregisseerd door Kriv Stenders en heeft in de hoofdrollen Simon Pegg, Sullivan Stapleton, Alice Braga, Teresa Palmer, Callan Mulvey, Luke Hemsworth en Bryan Brown.
:)

Exists Film Trailer

27 augustus 2014
Keine Kommentare »

Check out de officiële trailer van Exists, de komende horrorfilm, geregisseerd door Eduardo Sanchez (die aan het hoofd stond van “The Blair Witch Project”) en met in de hoofdrollen Dora Madison Burge, Samuel Davis, Roger Edwards, Chris Osborn, Brian Steele en Denise Williamson:


EXISTS
Plot:
“Voor vijf vrienden, was het de kans voor een zomers uitje — een weekend kamperen in het Big Thicket woud van Texas. Maar visioenen van een zorgeloze vakantie worden verbrijzeld met een ongeval op een donkere en verlaten landweg. In de nasleep van het ongeval, wordt een ijselijke natuurkracht ontketend — het is iets niet precies menselijk, maar ook niet volledig dierlijk — een stedelijke legende die ontwaakt op een angstaanjagende manier …. en op zoek naar moordachtige wraak.”

Is Bigfoot dus opzoek naar vrouwelijke menselijke vorm? Of wil hij menselijk vlees eten? Of is hij gewoon kwaad met die vervelende stadsbewoners in de buurt? Wat denk jij?

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EXISTS

De legende is reëel. Dus ook de terreur.

De releasedatum van Exists is ingesteld op 24 oktober 2014.
:)

The Pyramid Film

27 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de officiële poster van The Pyramid, de komende horrorfilm, geregisseerd door Gregory Levasseur en met in de hoofdrollen Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O’Hare, Daniel Amerman en Amir K:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE PYRAMID

Je komt maar één keer binnen.

Plot:
“Een team van Amerikaanse archeologen ontgraaft een oude pyramide diep begraven onder de Egyptische woestijn. Als ze de diepten van de pyramide doorzoeken, raken ze hopeloos verloren in de donkere en eindeloze catacomben. Ze zoeken naar een uitweg, zij worden wanhopig om het daglicht weer te zien. Ze beseffen dat ze niet alleen gevangen zitten, zij worden ook opgejaagd.”

Vergeet geen hoofdzaklamp wanneer je een pyramide betreedt!

De releasedatum van The Pyramid is ingesteld op 5 december 2014.
:)

1,000 Times Good Night Film Trailer

26 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de officiële poster van 1.000 times Good Night, de aankomende drama film geschreven en geregisseerd door Erik Pope met in de hoofdrollen Nikolaj Coster-Waldau en Juliette Binoche:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


1,000 TIMES GOOD NIGHT

Ze riskeerde het leven en familie om de wereld te veranderen.

Plot:
“Rebecca is een van’s werelds top oorlogsfotografen. Ze moet een grote emotionele storm doorstaan wanneer haar man weigert nog langer door te gaan met haar gevaarlijke leven. Hij en hun jonge dochters hebben Rebecca nodig, die, echter, houdt van haar werk en haar gezin…”

En hier is de filmtrailer:


1,000 TIMES GOOD NIGHT

Die oorlogajournalisten hebben zo veel overmoed om te geloven dat ze de wereld kunnen veranderen… Ze moet zich concentreren op haar familie in plaats van haar tijd te verspillen…

De releasedatum van 1.000 times Good Night is ingesteld op 24 oktober 2014.
:)

2 Clips van A Walk Among The Tombstones

26 augustus 2014
Keine Kommentare »

We hebben twee preview clips te pakken van A Walk Among The Tombstones, de nog te verschijnen actie drama film, geschreven en geregisseerd door Scott Frank en met in de hoofdrol Liam Neeson:


A Walk Among The Tombstones – Je was een politieagent, waarom gaf je dat op?


A Walk Among The Tombstones – Ga je me steken met dat grote mes?
Plot:
“Een voormalige NYPD-agent en een privé-detective Matthew Scudder (Liam Neeson) is ingehuurd door een drugsdealer (Dan Stevens) om zijn ontvoerde vrouw in New York City te vinden.”

En neem een kijkje naar de Franse poster voor de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


A WALK AMONG THE TOMBSTONES

Gebaseerd op de bestseller door Lawrence Block.

Liam Neeson zal zijn detective vaardigheden tonen in de bioscoop op 19 september 2014.
:)

The Woman in Black 2 Angel of Death Film Trailer

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

Laten we even kijken naar de officiële trailer van The Woman in Black 2 Angel of Death, het nog te verschijnen horror vervolg


THE WOMAN IN BLACK 2 ANGEL OF DEATH
Plot:
“40 jaar na het eerste rondspoken in Eel Marsh House, wordt een groep kinderen geëvacueerd uit WW II Londen en arriveren ze in het huis waarbij ze de donkerste inwoner laten ontwaken.”

En hier is een bannerposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE WOMAN IN BLACK 2 ANGEL OF DEATH

Ze vergeeft nooit. Ze vergeet nooit. Ze ging nooit weg.

Griezelig! Kan iemand het licht aansteken in godsnaam?

De releasedatum voor The Woman in Black 2 Angel of Death is ingesteld op 13 februari 2015.
:)

A Second Chance Film Trailer

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

Check out de eerste officiële trailer van a Second Chance, de aankomende drama film geregisseerd door Susanne Bier en met in de hoofdrollen Nikolaj Coster-Waldau, Ulrich Thomsen, Maria Bonnevie, Nikolaj Lie Kaas en Lykke May Andersen:


A SECOND CHANCE
Plot:
“Detectives en beste vrienden Andreas en Simon leiden enorm verschillende levens ; Andreas vestigde zich met zijn mooie vrouw en zoon; terwijl Simon, onlangs gescheiden, het grootste deel van zijn wakende uren dronken doorbrengt in de lokale stripclub. Maar alles dat verandert wanneer de twee naar een huishoudelijk geschil worden geroepen tussen een enkele junkies, gevangen in een vicieuze cirkel van geweld en drugs. Het ziet er allemaal zeer routineus uit – totdat Andreas het kleine zoontje van het paar schreiend in een kast vindt..”

Arme baby! Die twee junkies zullen zeker branden in de hel!

Hoe dan ook hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


A SECOND CHANCE

Hoe ver zou jij gaan?

De releasedatum van A Second Chance is ingesteld op 15 januari 2015 (in Denemarken).
:)

The Equalizer Portugese Poster

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de Portugese poster van The Equalizer, de komende actie thriller film geregisseerd door Antoine Fuqua en met in de hoofdrollen Denzel Washington:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE EQUALIZER

Plot:
“Denzel Washington speelt de rol van een voormalige zwarte ops commando die zich valselijk dood liet verklaren en nu een rustig leven in Boston leidt. Hij komt uit zijn pensionering voor het redden van een jong meisje, Teri (Chloë Grace Moretz), en hij komt oog in oog te staan met Russische gangsters.”

Wie is de echte hoofdrol in deze film: Denzel of zijn pistool?

De film zal verschijnen in de theaters op 26 september 2014.
:)

Nieuwe Poster van Young Ones

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

Weer een nieuwe poster van Young Ones, Jake Paltrow’s aanstaande science-fiction film met als locatie de toekomst waarin water schaars is:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


YOUNG ONES

In een toekomst zonder water zal het wraak regenen!

Plot:
“Met als locatie de toekomst wanneer water moeilijk te vinden is, gaat een tiener op een tocht voor het beschermen van zijn familie en om te overleven.”

Waar ging al het water naartoe?

Release datum: 17 oktober 2014.
:)

The Lookalike Film Trailer

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

dankzij Arclight Films is hier de eerste officiële trailer van The Lookalike, de aanstaande misdaad thriller geregisseerd door Richard Gray en met in de hoofdrollen John Corbett, Justin Long, Gina Gershon, Jerry O’Connell, Scottie Thompson, Gillian Jacobs en Luis Guzman:


THE LOOKALIKE
Plot:
“Na een onverwachte dood, proberen twee misdadigers om een vrouw te vinden die er uit ziet als de liefde van een drugsbaron.”

Er is ook een eerste teaser poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En een paar foto’s:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

Nieuwe Posters van David Cronenberg’s Map to the stars

25 augustus 2014
Keine Kommentare »

Drie nieuwe posters van Map to the Stars, de aankomende drama film met in de Mia Wasikowska, Julianne Moore, John Cusack, Robert Pattinson, Olivia Williams en Sarah Gadon:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Een complexe blik op Hollywood en wat het onthult over westerse cultuur.”

Wie verkies je : Julianne Moore of Mia Wasikowska? Waarom?

De film is geregisseerd door David Cronenberg.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: