Advertenties

Archiv - 'Poster'

Nieuwe Posters van Child 44 met Acteur Tom Hardy

30 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Weer een nieuwe serie van affiches voor Child 44, de aanstaande thriller drama met als locatie Sovjet-Rusland, waarin acteur Tom Hardy de hoofdrol vertolkt:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“De hoofdrol in de film wordt vertolkt door Tom Hardy als agent van de geheime politie Leo Demidov in een aangrijpende thriller met als locatie Sovjet-Rusland dat geregeerd is door paranoia en angst.”

Je kan de officiële film trailer van Child 44 bekijken als je hem nog niet hebt gezien:

< / center

De film is geregisseerd door Daniel Espinosa.

Release datum: 17 april 2015.
:)

Carey Mulligan Far from the Madding Crowd

30 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Deze nieuwe promoclip van Far from the Madding Crowd, de nog te verschijnen drama filmbewerking in een regie van Thomas Vinterberg, focust op de hoofdrol van Bathsheba Everdene die vertolkt wordt door Actrice Carey Mulligan:


Far Away From The Maddening Crowd – Bathsheba Everdene: een personage zo opgewonden, wild en eerlijk als de dag!
Plot:
“In het Victoriaanse Engeland, trekt de onafhankelijke en eigenzinnige Bathsheba Everdene (Carey Mulligan) drie zeer verschillende vrijers: Gabriel Oak (Matthias Schoenaerts), een boer schapen; Frank Troy (Tom Sturridge), een roekeloze sergeant; en William Boldwood (Michael Sheen), een welvarende en volwassen vrijgezel.”

Geen wonder dat zulks geweldige vrouw vele geliefden heeft!

Er is ook een gloednieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FAR FROM THE MADDING CROWD

Gebaseerd op het klassieke liefdesverhaal door Thomas Hardy.

Geregisseerd door Thomas Vinterberg.

Heb je de roman gelezen waarop die film is gebaseerd?

De film zal worden vrijgegeven op 1 mei 2015.
:)

Sharknado 3 Film

28 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar de eerste officiële teaser poster van ‘Sharknado 3 Oh hel no!’ , het aanstaande horror-komedie film vervolg geregisseerd door Anthony C. Ferrante op basis van een script door Thunder Levin:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SHARKNADO 3 OH HELL NO!

Plot:
“Als Fin (Ian Ziering) en April (Tara Reid) naar Florida gaan voor de zomervakantie, komt er een sterke wind op met een heleboel regen voor Florida, een Sharknado verschijnt en vernietigt Florida. De Sharknado gaat dan naar Washington D.C. en haaien beginnen te vallen uit de hemel. Het is aan Fin en April om de Sharknado de derde keer te stoppen.”

Het regent weer haaien, Hallelujah, het regent haaien voor de derde keer Amen! Laat ze maar komen!

De releasedatum van Sharknado 3 Oh Hell No is ingesteld op 22 juli 2015.
:)

Hotel Transsylvania 2 Filmposter

28 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Een eerste officiële poster van Hotel Transsylvania 2, het vervolg van de aanstaande geanimeerde film van Sony Pictures Animation, is onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HOTEL TRANSYLVANIA 2

De bende van Drac is terug!

Plot:
“Wanneer de heel ouderwetse vampier Vlad (stem door Mel Brooks) bij het hotel aankomt voor een geïmproviseerd familie samenzijn maakt Hotel Transylvania zich op voor een botsing van bovennatuurlijke old-school en moderne overdag cool.”

Hier is de teaser trailer die eerder deze maand werd vrijgegeven als je deze nog niet had bekeken:

De film is geregisseerd door Genndy Tartakovsky op basis van een script door Adam Sandler en Robert Smigel.

Introductiedatum: 25 september 2015.
:)

War on Everyone Film

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Hier is een eerste teaser poster van War on Everyone, de aanstaande komedie film geschreven en geregisseerd door John Michael McDonagh:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


WAR ON EVERYONE

Slechte agent, slechte agent.

Plot:
“Een donkere komedie over twee corrupte agenten in New Mexico die er op uit gaan uiteengezet om elke crimineel, die jammer genoeg hun pad kruist, te chanteren en om de tuin te leiden. Dingen gaan echter verkeerd als proberen iemand te intimideren iemand die veel gevaarlijker dan henzelf. Of toch niet?”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Garrett Hedlund en Michael Pena.

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

The Age of Adaline film met in de hoofdrollen Blake Lively

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Deze nieuwe internationale poster van the Age of Adaline, de komende romantische drama film geregisseerd door Lee Toland Krieger en met in de hoofdrollen Blake Lively, is afkomstig uit Italië:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE AGE OF ADALINE

Plot:
“Na het wonderbaarlijk 29 jaar oud blijven voor bijna acht decennia heeft Adaline Bowman (Blake Lively) een eenzaam bestaand gehad, ze stond nooit iemand toe dicht bij haar te komen zodat haar geheim onthuld zou worden. Maar een toevallige ontmoeting met charismatische filantroop Ellis Jones (Michiel Huisman) doet haar passie voor het leven en romantiek opleven. Wanneer een weekend met zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) dreigt de waarheid te onthullen, maakt Adaline een besluit dat haar leven voor altijd veranderen zal.”

Er is ook een nieuwe promoclip over Adaline’s garderobe:


The Age of Adaline – Een eeuw aan mode

Nou, je hoorde Harrison Ford: ben je klaar om te worden vervoerd in een wereld die je verbeelding zal prikkelen en je hart zal openen?

Release datum: 24 april 2015.
:)

Termimator 5 Genisys Motion Poster

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Check out deze nieuwe motion poster van Terminator 5 alias Terminator Genisys, de nog te verschijnen actie science-fiction thriller geregisseerd door Alan Taylor en met in de hoofdrollen Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke, Matt Smith, Byung-Hun Lee en JK Simmons.


TERMINATOR 5 GENISYS
Plot:
“Nadat hij in een nieuwe tijdslijn terechtkomt vormt Kyle Reese (Jai Courtney) en team met John Connor’s (Jason Clarke) moeder Sarah (Emilia Clarke) en een verouderende terminator (Arnold Schwarzenegger) om het ene ding te stoppen waarvoor de toekomst bevreesd is, ‘Judgement Day’.”

De huid kan dan wel verouderd zijn maar eronder zit er nog altijd een machtige robot met rode ogen! Ja, verdomme!

Deze nieuwe aflevering in de Terminator film franchise opent in filmtheaters op 1 juli 2015.
:)

See You in Valhalla Film Trailer

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar de officiële poster voor See you In Valhalla, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Jarret Tarnol en met Sarah Hyland, Steve Howey, Odeya Rush, Bret Harrison, Emma Bell, Jake McDorman, Beau Mirchoff, Michael Weston en Conor O’Farrell:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SEE YOU IN VALHALLA

Je kan niet je eigen familie kiezen.

Plot:
“Na de bizarre dood van haar broer moet Johana Burwood terug naar huis keren na vier jaar voor een confrrontatie met haar eigenzinnige familie, met inbegrip van haar vervreemde vader, haar twee concurrerende broers en verschillende belangrijke anderen. De familie is eerst nogal ongemakkelijk met elkaar en hun innerlijke onrust manifesteert zich in ruzies en regelrechte gevechten. Johana is gedwongen om enkele geheimen uit het verleden te confronteren wanneer ze een oude vriend ontmoet die de dingen niet kan laten rusten. Het is enkel wanneer spanningen zicht op een breekpunt bevinden dat iemand met een briljant idee voor de dag komt waarbij er van haaroverleden afscheid kan genomen worden op een ongelooflijk stijlvolle manier.”

Ligt het aan mij of ziet Sarah Hyland eruit als Mila Kunis?

En hier is de officiële filmtrailer:


SEE YOU IN VALHALLA

Soms is enkel door een verlies dat je kan zien wat je hebt.

Vergeet niet soms te stoppen om het landschap in je op te nemen!

De releasedatum van See You in Valhalla is ingesteld op 24 april 2015.
:)

Fantastic 4 Film Poster

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Werp een blik op de gloednieuwe poster van Fantastic Four, de komende actie science-fiction superhelden film geregisseerd door Josh Trank en met in de hoofdrollen Miles-Teller, Michael B. Jordan, Kate Mara, Jamie Bell en Toby Kebbell:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FANTASTIC 4

Plot:
“Vier jonge wetenschappers bereiken bovenmenselijke capaciteiten door middel van een teleportatie experiment dat verkeerd ging. Ze moeten nu deze vermogens gebruiken om de wereld te redden tegen een opstaande tiran.”

Dus zit opwarming van de aarde achter die machtige bliksem? Of is het iets anders?

De film zal worden uitgebracht in theaters op 7 augustus 2015.
:)

Trailer en Poster van Entourage De Film

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

hebben we onze handen op een nieuwe trailer van Entourage, de aanstaande komedie film geregisseerd door Doug Ellin en met in de hoofdrollen Kevin Connolly, Adrian Grenier, Kevin Dillon, Jerry Ferrara en Jeremy Piven


ENTOURAGE
Plot:
“Op basis van de HBO Comedy serie. Filmster Vincent Chase (Adrian Grenier), samen met zijn vrienden, Eric (Kevin Connolly), Turtle (Jerry Ferrara) en Johnny (Kevin Dillon) zijn terug… en terug in dienst met super-agent-nu-studiohoofd Ari Gold (Jeremy Piven). Sommige van hun ambities zijn veranderd, maar de band tussen hen blijft sterk als ze de grillige en vaak moordende wereld van Hollywood doorkruisen.”

Nou, ik denk dat ik wel een afspraakje zou willen regelen met Ronda Rousey, maar ik zou zeker nooit een handgevecht met haar willen aangaan! Hoe dan ook, het is een grappige trailer, ik ben niet vertrouwd met de TV-serie, maar ik denk dat de film wel een kans ga geven.

Er is ook een gloednieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ENTOURAGE

Droom Groots. Leef nog groter!

Release datum: 5 juni 2015.
:)

Antboy 2 Film Trailer

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Check out de officiële trailer van Antboy 2 Revenge of teh Red Fury, de komende actie science-fiction komedie film geregisseerd door Ask Hasselbalch en met in de hoofdrollen Oscar Dietz, Samuel Ting Graf, Amalia Kruse Jensen, Astrid Juncer-Benzon, Johannes Jeffries Sørensen, Marcuz Jess Petersen en Nicolas Bro:


ANTBOY 2 REVENGE OF THE RED FURY
Plot
“Het verhaal gaat verder na het einde van de vorige prent waar de wereld van Antboy terug in gevaar komt wanneer een nieuwe bende van super-schurken opduikt. De Beetle tweeling, gemaakt door de flea en gevoed door zijn sinistere DNA-veranderend serum richt een ravage aan in de stad alle terwijl Red Fury, een vriend die nu een gevaarlijke vijand is, Antboy aanvalt en ook hem die hem het dichtst bijstaan in een poging tot wraak.”

En neem een kijkje naar de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Ik vond de eerste Antboy film wel leuk: het was een verfrissende kijk op het superheld thema. En ik ben zeker blij met het vervolg: het lijkt erop dat het net zo goed gaat worden als de eerste film!

De releasedatum van Antboy 2 Revenge of the Red Fury is ingesteld op 3 juli 2015.
:)

Little Boy Poster

26 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Ik vond net deze nieuwe internationale poster van Little Boy, de aankomende drama komedie film geregisseerd door Alejandro Monteverde:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LITTLE BOY

Plot:
“Een 7 – jarige jongen is bereid om te doen wat er nodig is om op het einde van de Tweede Wereldoorlog zijn vader thuis te brengen. Het verhaal onthult de onbeschrijfelijke liefde die een vader heeft voor zijn zoontje en de liefde die een zoon heeft voor zijn vader.”

Dus, stelt deze poster dat de verbeelding van een kind geen grenzen kent?

De film zal worden uitgebracht op 24 april 2015.
:)

London Has Fallen Teaser Poster

23 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Dankzij Millenium Films is hier een nieuwe teaser banner poster van Londen Has Fallen, de komende actie film opvolger van Olympus Has Fallen:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


LONDON HAS FALLEN

Plot:
“Het vervolg op de wereldwijde smash hit ‘Olympus Has Fallen’ begint in Londen, waar de Britse eerste Minister onder mysterieuze omstandigheden is gestorven. Zijn begrafenis is een must-attend gebeurtenis voor leiders van de westerse wereld. Maar wat begint als de meest beveiligde gebeurtenis op aarde, verandert in een dodelijk complot om ‘s werelds machtigste leiders te doden en elke beroemde plaats in in de Britse hoofdstad te verwoesten. Er staat ook een angstaanjagende visie op de toekomst te wachten. Slechts drie mensen kunnen dit stoppen: de President van de Verenigde Staten, zijn formidabele geheime dienst hoofd (Gerard Butler) en een Engelse MI-6 agent die terecht niemand vertrouwt. ”

Verdomme dat gaat een fortuin kosten om al die oude historische gebouwen te herstellen! Nou, ten minste staat Big Ben nog altijd recht!

De film Londen Has Fallen zal verschijnen in de filmtheaters op 2 oktober 2015.
:)

Jason Statham Spy

22 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Deze nieuwe personage poster van Spy, de aanstaande hilarische spionage komische actiefilm, geregisseerd door Paul Feig, beschikt over acteur Jason Statham:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“Susan Cooper is een bescheiden, Desktop CIA-analist en de miskende held achter de gevaarlijkste missies van het Agentschap. “Maar wanneer haar partner verdwijnt en een andere top agent in het gedrang komt, gaat ze vrijwillig diep undercover en infiltreert ze in de wereld van een dodelijke wapens dealer om een wereldwijde ramp te voorkomen.”

Wie verkies je : Jason Statham of Wesley Snipes? Denk je dat Jason Momoa geschikt is voor de rol?

Hoe dan ook, hier is de trailer van Spy als je hem nog niet hebt gezien:

In theaters: 5 juni 2015.
:)

Paul Blart Mall Cop 2 Filmposter

22 maart 2015
Reageren uitgeschakeld

Een nieuwe poster van Paul Blart Mall Cop 2, het aanstaande komedie filmvervolg met in de hoofdrol Kevin James, is onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PAUL BLART MALL COP 2

Plot:
“Na een zes jarige periode van het veilighouden van onze winkelcentra heeft Paul Blart (Kevin James) een welverdiende vakantie verdiend. Hij trekt naar Las Vegas met zijn tienerdochter voordat ze naar de universiteit gaat. Maar veiligheid neemt nooit een vakantie en wanneer de plicht roept, antwoord Blart.”

Kom op Paul, gooi die oude Segway weg voor een gloednieuw AirWheel!

Voor degenen die het niet weten wat een AirWheel is, check out deze video hieronder (om het kort te maken, het is een zelf balancerende eenwieler):

Release datum: 17 april 2015.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: