Advertenties

Archiv - 'Poster'

Pitch Perfect 2 Teaser Poster

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Een eerste officiële teaser poster van Pitch Perfect 2 is onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PITCH PERFECT 2

Plot:
“Een vervolg op de 2012 musical komedie die Fat Amy en Beca volgt op hun laatste jaar aan de Barden Universiteit.”

De meisjes zijn terug en zijn klaar om de box office opnieuw te veroveren!

In filmtheaters: 15 mei 2015.
:)

Trailer en Poster voor Dragon Ball Z Resurrection of F

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Er is een nieuwe Dragon Ball Z filmt te verwachten met de titel Dragon Ball Z Resurrection of F. Check out de eerste officiële teaser trailer hieronder:


DRAGON BALL Z RESURRECTION OF F
Plot:
“Een rustige dag op aarde, twee restanten van Freeza’s leger met de naam Sorbet en Tagoma gaan op zoek naar de dragonballs met het doel van de heropleving van Freeza. Zij slagen, en Freeza zoekt vervolgens wraak op de Saiyans.”

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

En een eerste blik op Sorbet en Tagoma:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

De film is geregisseerd door Tadayoshi Yamamuro op basis van een script door Akira Toriyama.

De release datum van Dragon Ball Z Resurrection of F is voorzien op 18 april 2015.
:)

American Heist Film Trailer

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

We hebben de eerste officiële trailer te pakken van van American eist, de komende actiefilm geregisseerd door de Armeense Filmmaker Sarik Andreasyan en met in de hoofdrollen Adrien Brody, Hayden Christensen, Jordana Brewster, Tory Kittles en Akon:


AMERICAN HEIST
Plot:
“Frankie (Adrien Brody) en James (Hayden Christensen) zijn twee broers met getekende verledens— één worsteld op de weg naar normaliteit, de andere is net vrijgelaten uit de gevangenis. Wanneer de ene de andere sleept naar een noodlottige bankoverval sleept door een bende van gevaarlijke criminelen onder leiding van de snode Sugar (Akon), wordt de loyaliteit van de bloedband getest en de broers moeten bewijzen hoe ver ze zullen gaan voor hebzucht en familie.”

Hayden Christensen en Adrien Brody zien er niet echt uit als broers… maar American Heist is nog steeds een verdomd goede actiefilm en ik ben eigenlijk vrij ongeduldig om het hele ding te bekijken!

Hoe dan ook, een serie posters van de film hieronder:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Er is nog geen officiële releasedatum.
:)

The Wedding Ringer Film Poster

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar de eerste officiële poster van The Wedding Ringer, de aanstaande komedie film geschreven en geregisseerd door Jeremy Garelick:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE WEDDING RINGER

Hij is de beste getuige… die geld kan kopen

Plot:
“Doug Harris (Josh Gad) is een sympathiek maar sociaal onhandige bruidegom-to-be met een probleem: hij heeft geen beste man. Met minder dan twee weken te gaan voordat hij trouwt met het meisje van zijn dromen (Kaley Cuoco-Sweeting), wordt Doug verwezen naar Jimmy Callahan (Kevin Hart), eigenaar en CEO van Best Man, Inc., een bedrijf dat flatterende getuigen biedt voor mannen met sociale problemen. Ze maken een integere indruk en proberen het niet te pushen. Als de patiënt een voorkeur heeft voor iets, dan is de kans voor het lukken ervan het grootst.

Enig idee wat het ras is van de hond op die poster?

Hoe dan ook, hier is de trailer als je hem nog niet hebt gezien:

Release datum: 16 januari 2015.
:)

Cinderella Film Trailer

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Je kan hieronder de nieuwste trailer van Assepoester bekijken, de aanstaande fantasie romantische drama film geregisseerd door Kenneth Branagh en met in de hoofdrollen Lily James, Cate Blanchett, Richard Madden, Helena Bonham-Carter, Holliday Grainger, Sophie McShera, Stellan Skarsgard, Hayley Atwell, Ben Chaplin en Nonso Anozie:


CINDERELLA
Plot:
“Het verhaal van”Assepoester”volgt de het verhaal van jonge Ella (Lily James) wiens koopman vader na de dood van haar moeder hertrouwt. Ze steunt graag haar liefhebbende vader, Ella verwelkomt haar nieuwe stiefmoeder (Cate Blanchett) en haar dochters Anastasia (Holliday Grainger) en Drisella (Sophie McShera) in het familiehuis. Maar, als Ella vader onverwachts overlijdt, vindt ze zich zelf onderworpen aan de genade van een jaloerse en wrede nieuwe familie.”

Actrice Lily James is een mooie vrouw, maar ze soort ziet er wat lelijk uit als Assepoester. Is het vanwege de jurk of het kapsel?

Er is ook een gloednieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Release Datum : 13 maart 2015.
:)

The Age of Adaline Film Trailer

20 november 2014
Reageren uitgeschakeld

De eerste officiële trailer van The Age of Adaline, de aanstaande fantasie romantische drama film geregisseerd door Lee Toland Krieger, is online vrijgegeven, Bekijk het hieronder:


THE AGE OF ADALINE

Tijd stopt voor liefde.

Plot:
“Na het wonderbaarlijk 29 jaar oud blijven voor bijna acht decennia heeft Adaline Bowman (Blake Lively) een eenzaam bestaan geleid, ze liet nooit iemand dicht bij die haar geheim zou kunnen onthullen. Maar een toevallige ontmoeting met charismatische filantroop Ellis Jones (Michiel Huisman) wakkert haar passie aan voor het leven en romantiek. Wanneer een weekend met zijn ouders (Harrison Ford en Kathy Baker) dreigt de waarheid te onthullen, maakt Adaline een besluit dat haar leven voor altijd veranderen zal.”

Ik kijk zeker uit naar een interessant verhaal, maar na deze trailer voelt het acteren een beetje zwak aan… Hoe dan ook, ik ga de film een kans geven!

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE AGE OF ADALINE

De wereld is veranderd in de laatste eeuw.

Adaline is niet veranderd.

De cast bestaat uit Blake Lively, Ellen Burstyn, Harrison Ford, Michiel Huisman, Kathy Baker, Amanda Crew en Richard Harmon.

De film zal verschijnen in de bioscopen op 24 april 2015.
:)

The Hobbit 3 The Battle of The Five Armies Film – Bard tegen Smaug

19 november 2014
Reageren uitgeschakeld

De draak Smaug spuugt vuur op deze nieuwe poster van The Hobbit 3 The Battle of The Five Armies, de aanstaande avontuur fantasie film geregisseerd door Peter Jackson:

Hobbit 3 Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE HOBBIT 3 THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Het definitieve hoofdstuk.

Van de regisseur van “The Lord of the Rings” trilogy.Plot:
“De bende van Thorin heeft het hol van Smaug bereikt maar kunnen Bilbo en de dwergen de schat van Erebor terug opeisen? En, zo ja, kunnen zij die behouden? ”

Brad (gespeeld door Luke Evans) is klaar voor confrontatie met de kwade draak Smaug (stem door Benedict Cumberbatch)!

In filmtheaters: 17 december 2014.
:)

Chappie-Poster

19 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Een nieuwe internationale affiche van Chappie, de aanstaande science-fiction film geregisseerd door Neill Blomkamp, is onthuld, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CHAPPIE

Plot:
“Na kidnapping tijdens de bevalling door twee misdadigers wordt Chappie de geadopteerde zoon in een vreemde en disfunctionele familie. Chappie is preternatuurlijk begaafd, een soort wonderkind. Hij is ook een robot.”

Chappie tekent als een kind maar wees gewaarschuwd: hij kan dat pistool als een elite sluipschutter gebruiken indien nodig!

Hier is de trailer van Chappie als je hem nog niet hebt gezien:

In de filmtheaters: 6 maart 2015.
:)

Trailer en Poster van Project Almanac

19 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Een gloednieuwe poster voor Project Almanac, de komende tijdreis thriller film geregisseerd door Dean Israelite en met Jonny Weston, Sofia Black D’Elia, Sam Lerner, Allen Evangelista, Ginny Gardner, Michelle DeFraites en Amy Landecker:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


PROJECT ALMANAC

Vandaag is beter de tweede keer.

Plot:
“Een groep van vrienden ontdekken een tijdmachine en beginnen gebeurtenissen te wijzigen in hun voordeel totdat een onvoorzien rimpeleffect alles verandert.”

Er is ook een nieuwe trailer:


PROJECT ALMANAC

Een mysterie, een ontdekking die alles zullen veranderen.

Als jij terug zou kunnen gaan, wat zou je doen?
Wat zou je veranderen?
Waar zou je gaan?

Wijzig het verleden, zet de toekomst op het spel!

Laat die hersenloze jongeren niet knoeien met onze tijdlijn in godsnaam!

De releasedatum van Project Almanach is ingesteld op 30 januari 2015.
:)

5 personage posters van Inside Out – Woede, Angst, Afschuw, Verdriet en Vreugde!

19 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Dankzij Disney Pixar is hier een nieuwe serie van personage posters van Inside Out, de aanstaande geanimeerde film geschreven en geregisseerd door Pete Docter:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Plot:
“Opgroeien kan moeilijk zijn en dat is ook zo voor Riley, die weggevoerd wordt van haar leven in het Midwesten als haar vader een nieuwe baan aanneemt in San Francisco. Net zoals velen van ons wordt Riley geleid door haar emoties-Joy (Amy Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) en Sadnessverdriet (Phyllis Smith). De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven.De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven. Als Riley en haar emoties de strijd aanbinden met nieuw leven in San Francisco, ontstaat er onrust in het Hoofdkwartier. Hoewel Joy, Riley’s hoofd en belangrijke emotie, de dingen positief probeert te houden, strijden de emoties over de beste manier om een nieuwe stad, huis en school aan te pakken.”

Wat is je favoriete emotie: woede, angst, afschuw, verdriet of vreugde?

In theaters: 19 juni 2015.
:)

The Duff Film Trailer

19 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Dankzij CBS Films kunnen we kijken naar de eerste officiële trailer van The Duff, de aanstaande komedie film geregisseerd door Ari Sandel en met in de hoofdrollen Mae Whitman, Robbie Amell (yep, de knappe jonge man uit “The Tomorrow People”), Bella Thorne, Allison Janney, Ken Jeong, Skyler Samuels, Bianca Santos en Nick Eversman:


THE DUFF
Plot:
“Bianca (Mae Whitman) is een tevereden middelbare school senior wier wereld wordt verbrijzeld wanneer ze verneemt dat de studentengemeenschap en haar mooiere, meer populaire vrienden (Skyler Samuels & Bianca Santos) haar kennen als ‘The DUFF’ Designated Ugle Fat Friend). Nu, ondanks de woorden van voorzichtigheid van haar favoriete leraar (Ken Jeong), legt zede de potentiële afleiding van degene die verliefd is op haar, Toby (Nick Eversman), naast zich neer en roept ze de hulp in van Wesley (Robbie Amell), een gladde maar charmante atleet bij het opnieuw uitvinden van zichzelf. Om haar senior jaar van ondergang te redden, moet Bianca het vertrouwen vinden om de meest meedogenloze school labelmaker Madison (Bella Thorne) omver te werpen en er iedereen aan te herinneren dat het niet uitmaakt hoe mensen eruit zien, we zijn allemaal de DUFF van iemsand.”

Ben jij dus de DUFF of ben je uitgangsmateriaal? Weet je het zeker?

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE DUFF

Ofwel ken je er een. Of je hebt er een. Of je bent er een.

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

Expelled Film Trailer

18 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Laten we even kijken naar de grappige trailer van Expelled, de aanstaande komedie film geschreven en geregisseerd door Alex Goyette en met in de hoofdrollen Cameron Dallas, Matt Shively, Lia Marie Johnson, Marcus Johns, Andrea Russett, Emilio Palame, Kristina Hayes, Teala Dunn en Michelle Glavan:


EXPELLED
Plot:
“Felix (Cameron Dallas) is een legendarische grappenmaker die altijd zijn weg uit de problemen charmeert. Echter, na zijn derde keer op school, heeft de directeur er genoeg van en schorst hij hem. Felix geeft nooit een mislukking toe en neemt zijn toevlucht neemt tot zijn beruchte manieren en bedenkt een plan met zijn broer (Marcus Johns), beste vriend (Matt Shively), nieuwe vriend (Lia Marie Johnson) en klasgenoot (Andrea Russett) om het alles te verbergen voor zijn ouders.”

Nou lijkt het wel een fatsoenlijke komedie te zijn Ik ga hem bekijken!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Expelled is ingesteld op 16 december 2014.
:)

Everly film met in de hoofdrol Salma Hayek

18 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar deze poster teaser van Everly, de komende actie thriller film geregisseerd door Joe Lynch en met Salma Hayek als een vrouw opgesloten in haar appartement als ze wordt geconfronteerd met de moordenaars gestuurd door haar ex, een maffiabaas”

(Klik op de poster voor een vergroting.)


EVERLY

Kom binnen als je durft!

Plot:
“Het is Kerstmis, maar niet alles gaat goed in de wereld van Everly (Salma Hayek). Een prostitué, Everly heeft zich gekeerd tegen haar gangsterbaas Taiko (Hiroyuki Watanabe) en is een politie-informant geworden. Als reactie, heeft Taiko een prijs gesteld op het hoofd van Everly en haar familie. Al snel wil elke misdadiger in e stad de premie verdienen. Het overlevingsinstinct van Everly neemt al vlug over als ze verstand en vuurkracht gebruikt voor de confrontatie met Taiko en een schijnbaar eindeloze stroom van moordenaars.”

We hebben ook twee foto’s van de film:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Als Rambo een vrouw was, zou hij Salma Hayek zijn!

De film heeft nog geen officiële releasedatum.
:)

Australische Poster van Fifty Shades of Grey

18 november 2014
Reageren uitgeschakeld

We hebben de Australische poster te pakken van Fifty Shades of Grey, de komende romantische drama film geregisseerd door Sam Taylor-Johnson:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


FIFTY SHADES OF GREY

Verlies de controle!

Plot:
“Een literatuur student Anastasia Steele (Dakota Johnson) ontmoet een knappe, maar gekwelde, miljardair met de naam Christian Grey (Jamie Dornan).”

Nou, de Australische poster verhult niet waar de film over gaat! Misschien zijn ze liberaler Down Under!

Release datum: 13 februari 2015.
:)

Night at the Museum 3 Secret of the Tomb Film – Nieuwe reeks foto’s

18 november 2014
Reageren uitgeschakeld

Een nieuwe serie van affiches voor Night at The Museum 3 Secret of the Tomb, het aanstaande fantasie avontuur filmvervolg geregisseerd door Shawn Levy:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


NIGHT AT THE MUSEUM 3 SECRET OF THE TOMB

Een laatste nacht om de dag te redden!

Plot:
“Larry (Ben Stiller) en museum exposities met inbegrip van farao Ahkmenrah (Rami Malek), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Attila de Hun (Patrick Gallagher), Sacajawea (Mizuo Peck), Romeinse centurion Octavius (Steve Coogan) en Jedediah (Owen Wilson) belanden in het British Museum in de beroemde Egyptische vleugel om een dodelijk geheim op te lossen.”

De cast bestaat uit Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson, Dan Stevens, Ben Kingsley, Steve Coogan, Ricky Gervais en Rebel Wilson.

Wie verkies je: Ben Stiller of Owen Wilson? Waarom?

In filmtheaters: 19 december 2014.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: