Advertenties

Archiv - 'Poster'

nieuwe Promo Foto’s van Into The Woods

23 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Dankzij Entertainment Weekly krijgen wij vier nieuwe promo foto’s te zien van Into The Woods, de aanstaande komedie fantasie muzikale film geregisseerd door Rob Marshall en met in de hoofdrol Meryl Streep:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een heks zweert samen om lessen te leren aan verschillende personages van populaire kinderverhalen met inbegrip van Roodkapje, Assepoester, Jack en de Bonenstaak en Rapunzel.”

En yep acteur Johnny Depp speelt de rol van de wolf!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 25 december 2014.
:)

The Gambler Film Trailer

23 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Laten we kijken naar de eerste officiële trailer van The Gambler, de aanstaande remake van de misdaad drama-thriller geregisseerd door Rupert Wyatt en met in de hoofdrollen Jessica Lange, Mark Wahlberg en Brie Larson:


THE GAMBLER
Plot:
“im Bennett (Mark Wahlberg) is een risiconemer. Zowel een Engelse professor en een hoge inzet gokker, zetten alles in wanneer er geleend wordt van een gangster (Michael Kenneth Williams) het eigen leven wordt gebruikt als onderpand. Altijd een stap vooruit, plaatst Bennett zijn schuldeiser tegen over de organisator van een gokring (Alvin Ing) en laat hij zijn disfunctionele relatie met zijn rijke moeder (Jessica Lange) achter. Hij speelt met beide zijden en dompelt zichzelf onder in een illegale, ondergrondse wereld terwijl de aandacht wekt van Frank (John Goodman), een leningshaai met een vaderlijke interesse in Bennetts toekomst Als zijn relatie met een student (Brie Larson) verdiept, moet Bennett het uiteindelijke risico nemen voor een tweede kans…”

Nou, The Gambler ziet eruit als een solide thriller. Ik ben gebrand op de prestaties van Mark Wahlberg, maar ik ben nog meer ongeduldig om John Goodman’s prestaties te bekijken als een leningshaai!

Hoe dan ook, hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film opent op 19 december 2014 in de filmtheaters.
:)

2 nieuwe Posters van The Imitation Game met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Keira Knightley

23 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

We hebben twee nieuwe posters te pakken van The Imitation Game, de aanstaande biografie drama film geregisseerd door Morten Tyldu en met in de hoofdrollen Benedict Cumberbatch en Keira Knightley:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Brits wiskundige en logicus, Alan Turing, helpt bij het breken van de Enigma code tijdens de 2de Wereloorlog .”"Brits wiskundige en logicus, Alan Turing, helpt bij het breken van de Enigma code tijdens de 2de Wereloorlog .”

Actrice Keira Knightley speelt de rol van Joan Clarke: ze was een van de enige vrouwelijke code-brekers en vocht voor gendergelijkheid. Kan niet zeggen dat ze een liefdesbelang was voor Alan Turing aangezien hij homoseksueel was.

De film zal in de bioscopen verschijnen op 21 november 2014

Nieuwe Poster van Sergei Bodrov’s The Seventh Son

23 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Enkele enge draak-achtige monsters verschijnen in deze nieuwe versie van de nieuwste poster van The Seventh Son, het aanstaande 3D fantasy actie avontuur geregisseerd door Sergei Bodrov:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE SEVENTH SON

Plot:
“Jonge Thomas (Ben Barnes) is de leer bij de lokale Geestenbestrijder (Jeff Bridges) om boze geesten te leren bestrijden. Zijn eerste grote uitdaging komt wanneer de krachtige Moeder Malkin (Julianne Moore) ontsnapt aan haar opsluiting terwijjl de Geestenjager er niet is.”

Dus Jeff Bridges is een een expert in de digitale wereld (yep, verwijzend naar Tron hier, lol) en in de occulte wereld? Geweldig!

De film wordt geopend in de filmtheaters op 6 februari 2015.
:)

Night at the Museum 3 Secret of the Tomb Nieuwe Poster

18 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar de nieuwste poster van Night at the Museum 3 Secret of the Thomb, het aanstaande fantasie avonturen filmvervolg met in de hoofdrol Ben Stiller:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NIGHT AT THE MUSEUM 3 SECRET OF THE TOMB

Plot:
“Larry (Ben Stiller) en museum exposities met inbegrip van farao Ahkmenrah (Rami Malek), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Attila de Hun (Patrick Gallagher), Sacajawea (Mizuo Peck), Romeinse centurion Octavius (Steve Coogan) en Jedediah (Owen Wilson) belanden in het British Museum in de beroemde Egyptische vleugel om een dodelijk geheim op te lossen.”

Hier is de filmtrailer als je hem nog niet hebt gezien:

De film is geregisseerd door Shawn levy.

In theaters: 19 december 2014.
:)

In The Heart of the Sea Film Poster

18 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar de eerste theatrale poster van In The Heart of the Sea, de aankomende drama film geregisseerd door Ron Howard:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


IN THE HEART OF THE SEA

Gebaseerd op het ongelooflijke waargebeurd verhaal dat Moby Dick ïnspireerde.

Plot:
“Op basis van de gebeurtenis uit 1820, een walvisschip wordt belaagd door een potvis, de bemanning wordt 90 dagen vastgehouden op zee, duizenden mijlen van huis.”

De film heeft in de hoofdrollen acteurs Chris Hemsworth (yep de acteur die de rol van Thor vertolkt in de films van de superheld van Marvel).

Release Datum : 13, maart 2015.
:)

Trailer en Poster van Set Fire to the Stars met in de hoofdrollen Elijah Wood

18 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Check out de officiële trailer van Set Fire To The Stars, de nog te verschijnen drama film in een regei van Andy Goddard en met in de hoofdrollen Elijah Wood, Celyn Jones, Kelly Reilly, Steven Mackintosh, Shirley Henderson, Kevin Eldon, Steve Speirs en Richard Brake:


SET FIRE TO THE STARS
Plot:
“Een aspirant dichter in de jaren 1950 New York vindt zijn wereld onderste boven wanneer hij zich opmaakt voor een week-lange retraite voor het redden van zijn held, Dylan Thomas.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


SET FIRE TO THE STARS

Ontmoet nooit je helden.

Heb je ooit een van je helden ontmoet? Heeft hij of zij je verwachtingen waargemaakt?

De releasedatum van Set Fire to the Stars is ingesteld op 7 november 2014.
:)

2 Nieuwe Clips van Big Hero 6

18 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

< img grens = "0" src = "http://3.bp.blogspot.com/-xJMP0YeB6Po/U8UW3O-ADZI/AAAAAAAAACI/vZL0iqklSdY/s400/Big-Hero-6-Baymax.jpg" /style = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: midden;"> Twee nieuwe preview clips van Big Hero 6, de aanstaande superhelden geanimeerde film van Disney, is online opgedoken, geniet ervan hieronder:


Big Hero 6 – Lage batterij.


Big Hero 6 – Wie is Fred?
Plot:
“Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen.”Van de Walt Disney Animation Studios komt Big Hero 6, een actie-komedie avontuur over het briljante robotica wonderkind Hiro Hamada, dat zich in het midden van een criminele samenzwering bevindt die de snelle, high-tech stad van San Fransokyo dreigt te vernietigen. Met de hulp van zijn naaste metgezel — een robot genaamd Baymax — bundelt Hiro de krachten met een terughoudend team van misdaad bestrijders op een missie voor het redden van hun stad- .”

Er zijn ook twee nieuwe schattige posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Big Hero 6 doet me meer denken aan Dreamworks Animation dan Pixar, nietwaar? Hoe dan ook, het gaat geweldig zijn!

In filmtheaters: 7 november 2014.
:)

Unbroken Trailer

18 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

dankzij Universal Pictures is hier een gloednieuwe uitgebreide trailer van ongebroken, de komende oorlog drama film geregisseerd door Angelina Jolie en met in de hoofdrollen Jack O’Connell:


UNBROKEN
Plot:
“Een kroniek van het leven van Louis Zamperini (gespeeld door Jack O’Connell), een Olympisch atleet, die was gevangengenomen door Japanse troepen tijdens de Tweede Wereldoorlog.”

Er zijn ook twee nieuwe posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


UNBROKEN

Het ongelooflijk waar gebeurde verhaal.

Overleven. Veerkracht. Verlossing.

Men kan alleen maar onder de indruk zijn van Louis Zamperini verhaal van overleving en doorzettingsvermogen! Meld mij aan voor Unbroken!

Release datum: 25 december 2014.
:)

In The Heart of The Sea Film Trailer

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Dankzij Warner Bros kan je onderstaand de eerste officiële trailer bekijken van In The Heart of The Sea, de nog te verschijnen drama film geregisseerd door Ron Howard en met in de hoofdrol Chris Hemsworth:


IN THE HEART OF THE SEA

In augustus van 1819 begon er een expeditie die verder zou gaan dan de bekende wereld.

Wat 21 mannen aantroffen zou uitgroeien tot een van de grootste waargebeurde verhalen ooit verteld.

Plot:
“In de winter van 1820 werd de New England walvisvaarder Essex aangevallen door iets wat niemand kon geloven: een walvis van mammoet grootte en wil en een bijna menselijke betekenis van de wraak De real-life maritieme ramp zou Herman Melville’s Moby Dick – inspireren. Maar dat vertelde maar het halve verhaal.
“In the Heart of the Sea” onthult de schrijnende nasleep van de ontmoeting, wanneer de overlevende bemanning van het schip wordt verplicht om hun grenzen te verleggen en gedwongen wordt om het ondenkbare te doen om in leven te blijven. Ze trotseren stormen, hongersnood, paniek en wanhoop, de mannen zullen hun diepste overtuigingen in twijfel trekken, van de waarde van hun leven tot de moraal van hun handel, als hun kapitein richting zoekt op de open zee en zijn eerste maat nog altijd probeert om af te rekenen met de grote walvis.”

De actie-gepakte trailer van In The Heart of The Sea is de meest spannende trailer die ik in een tijdje gezien heb. Ik had niet veel verwacht van deze film, maar hij staat nu hoog op mijn radar! Ik kan niet wachten om het hele ding te zien!

Er is ook een mooie banner poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Bekijk de grootte van deze walvis! God, ik zou niet graag in die kleine boot willen zijn!

Naast Chris Hemsworth bestaat de cast ook verder uit Benjamin Walker, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Tom Holland en Brendan Gleeson.

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 13 maart 2015.
:)

Horrible Bosses 2 Filmposter

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Neem een kijkje naar deze nieuwe poster van Horrible Bosses 2, het aanstaande vervolg op de komedie, geschreven en geregisseerd door Sean Anders:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


HORRIBLE BOSSES 2

Nieuwe misdaad, dezelfde tools.

Plot:
“Nadat Nick (Jason Bateman), Dale (Charlie Day) en Kurt (Jason Sudeikis) beslisten om een eigen bedrijf te starten, lijkt een slimme investeerder (Christoph Waltz) hen om te tuinn te leiden. Ingemaakt en wanhopig en zonder uitweg bedenken de drie potentiële ondernemers een misplaatste plan voor het herwinnen van zeggenschap over hun vennootschap door het vragen van losgeld na het ontvoeren van de zoon (Chris Pine) van de investeerder.”

Ben gebiologeerd door Jennifer Aniston’s mooie gezicht!

Hier is de trailer van Horrible Bosses 2 als je hem nog niet hebt gezien:

De film heeft in de hoofdrollen Jason Bateman, Charlie Day, Jason Sudeikis Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Chris Pine en Christoph Waltz.

Release datum: 26 november 2014.
:)

2 nieuwe Posters van de actiefilm John Wick

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Ik vond net die twee nieuwe affiches van John Wick, de aanstaande actiefilm met Keanu Reeves in de hoofdrol als een gepensioneerde hitman gebrand op wraak voor zijn hond:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“Een ex-huurmoordenaar komt uit rust voor het opsporen van de gangsters die hem alles ontnamen. Met New York City als zijn met kogels doorzeefde speeltuin is JOHN WICK (Keanu Reeves) een fris en gestileerde benadering op het wraakgenre. ”

Als u wilt een lang leven wilt leiden, dood dan beter geen hond van een huurmoordenaar!

Release datum: 24 oktober 2014.
:)

2 Clips en nieuwe Poster van St. Vincent met in de hoofdrol acteur Bill Murray

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Niet alleen is er een gloednieuwe poster van St. Vincent, de aanstaande komedie film geschreven en geregisseerd door Theodore Melfi en met in de hoofdrol Bill Murray:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ST. VINCENT

Met buren als deze, wie heeft er familie nodig?

Plot:
“Een jonge kerel (Jaeden Lieberher) waarvan de ouders net zijn gescheiden vindt een onwaarschijnlijke vriend en mentor in de misantropische, schunnige, hedonistische, oorlogsveteraan (Bill Murray) die de naaste buur is.
Vincent helpt Oliver groeien om een mens te worden, terwijl Oliver begint te zien in Vincent iets dat niemand anders kunnen is: een onbegrepen man met een goed hart. ”

Maar er zijn ook twee nieuwe clips, geniet ervan hieronder:


St. Vincent – Pills


St. Vincent – Sardienen

Bill Murray is zo chagrijnig en venijnig als ooit, hij is ook berooid: zodat je geweldig zal kunnen lachen!

De film zal worden vrijgegeven op 24 oktober 2014.
:)

Nieuwe reeks Posters voor The Hobbit 3 The Battle of the Five Armies

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Er zijn voldoende affiches voor Peter Jackson’s The Hobbit 3 The battle of the five armies, neem een kijkje hieronder:

Hobbit 3 Trailer

(Klik op een poster voor een vergroting.)

Plot:
“De bende van Thorin heeft het hol van Smaug bereikt maar kunnen Bilbo en de dwergen Erebor en de schat weer opeisen? En, zo ja, kunnen zij die behouden? ”

Ben je klaar voor het definiërende hoofdstuk van Peter Jackson’s epische filmaanpassing van Tolkien’s cult roman?

De film zal in de bioscopen verschijnen op 17 december 2014.
:)

The Boy Next Door Poster

17 oktober 2014
Reageren uitgeschakeld

Hier is een eerste officiële poster van van The Boy Next Door, de aanstaande psychologische thriller film geregisseerd door Rob Cohen en met in de hoofdrollen Jennifer Lopez en Ryan Guzman:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


THE BOY NEXT DOOR

Een moment dat ze kon niet weerstaan.
Een obsessie die hij niet kan beheersen.

Plot:
“The Boy Next Door is een psychologische thriller die de verboden aantrekking verkent die te ver gaat.
Een gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) heeft een affaire met een de tienerbuur (Ryan Guzman) en dit gaat helemaal verkeerd.”

Ik begrijp volkomen waarom een jonge man geobsedeerd zou worden na het slapen met Jennifer Lopez, LoL!

Je kan de filmtrailer bekijken van The Boy Next Door hieronder als je hem nog niet hebt gezien:

De film zal verschijnen in de filmtheaters op 23 januari 2015.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: