Advertenties

Archiv - 'Poster'

Paper Planes Film met in de hoofdrollen Sam Worthington en Ed Oxenbould

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Dankzij Arclight Films is hier een eerste officiële blik op Paper Planes, het aanstaande 3D familie drama geregisseerd door Robert Connolly en met in de hoofdrollen Sam Worthington, Deborah Mailman, Ed Oxenbould (die ook een hoofdrol heeft in Alexander and the Horrible, No Good, Very Bad Day) en David Wenham:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“De film vertelt het verhaal van een 11 – jarige (Ed Oxenbould), die is opgevoed door zijn vader (Sam Worthington) in een afgelegen stadje in het platteland van Australie. Dylan’s leven wordt voorgoed veranderd wanneer hij een plaats wint in de regionale papier vliegtuig kampioenschappen in Sydney wint
De hartverwarmende reis van een jong kind en zijn vader die opnieuw verbinden na een familiestrijd zal ze ons doen toejuichen helemaal naar de wereldkampioenschappen van de papier vliegtuig vliegtuig kampioenschappen in Japan.”

Er is ook een eerste promo-poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De film heeft nog om geen officiële versiedatum.

Hoe dan ook, als je een super papieren vliegtuigje wilt maken is hier een geweldige video van youtube:

Ik ga meteen proberen!
:)

Trailer en Poster Extraterrestrial

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Dankzij IFC Midnight is hier de officiële trailer van Extraterrestrial, een aanstaande science-fiction horror thriller geregisseerd door Colin Minihan en met in de hoofdrollen Brittany Allen, Freddie Stroma, Melanie Papalia, Jesse Moss, Gil Bellows, Michael Ironside, Anja Savcic, Emily Perkins en Sean Rogerson:


EXTRATERRESTRIAL
Plot:
“Een groep van vrienden op een weekendtrip naar een hut in het bos vinden zich zelf geterroriseerd door buitenaardse bezoekers.”

En hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De laatste scène van de trailer deed me luidop lachen! Ik denk dat die ondeugende vreemdelingen meer informatie willen over Proctologie en experimenteren daarom op arme mensen. LOL!

Hoe dan ook, de releasedatum van Extraterrestrials is ingesteld op 21 november 2014.
:)

The Scribbler Filmtrailer

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Dankzijn IGN kan je onderstaand de eerste officiële trailer bekijken van The Scribbler, de aanstaande science-fiction thriller geregisseerd door John Suits en gebaseerd op de strip met dezelfde naam door Dan Shaffer:


THE SCRIBBLER
Plot:
“Een jonge vrouw wordt geconfronteerd met haar destructieve meerdere persoonlijkheden met behulp van een experimentele nieuwe procedure bekend als de ‘Siamese Burn’.”

Ik ben niet zeker wat te denken over deze trailer van de Scribbler… Zal je de film bekijken?

Hoe dan ook, hier is een eerdere poster voor de film:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De cast bestaat uit Katie Cassidy, Garret Dillahunt, Eliza Dushku, Kunal Nayyar, Michelle Trachtenberg en Sasha Grey.

De releasedatum van TheScribbler is ingesteld op 19 September 2014.
:)

No Good Deed Film Poster

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de officiële poster van No Good Deed, de aanstaande thriller met in de hoofdrollen Idris Elba en Taraji P. Henson:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NO GOOD DEED

Eerst raakt hij in je huis.

Vervolgens raakt hij in je hoofd.

Van de producent van “Obsessed”.

De film is geregisseerd door Sam Miller.

Je kan de filmtrailer bekijken van No Good Deed hieronder als je hem nog niet hebt gezien:

Hij zal in de bioscopen verschijnen op 12 september 2014.
:)

Cub Film

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Hier is een eerste officiële blik op Cub, een aanstaande horror thriller geregisseerd door Jonas Govaerts op basis van een script dat hij schreef samen met Roel Mondelaers:

(Klik op een foto voor een vergroting.)


Plot:
“Jonge, fantasierijke 12-jarige Sam gaat kamperen met zijn Scoutsgroep. In het bos struikelt hij over een vreemd boomhuis en een gemaskerd, wild kind. Wanneer zijn leiders zijn waarschuwingen negeren over de mysterieuze jongen begint Sam zich steeds meer geïsoleerd te voelen van de groep en hij is ervan overtuigd dat hen een vreselijke lot wacht.
Het wilde kind, zo blijkt, is de helper van de stroper, een kwade psychopaat, die het bos heeft gevuld met ingenieuze vallen en die de bedoeling heeft om alle scouts af te slachten… één per één…”

En een eerste officiële poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


CUB

Wees voorbereid!

Er is nog geen officiële release datum, maar een eerste trailer zou moeten worden vrijgegeven in augustus.

Hoe dan ook, het klinkt alsof scouts erg druk bezig tegenwoordig: ze worden ook geconfronteerd met zombies in de komende film Scouts vs Zombies.
:)

Inside Out – Film Logo en Plot Synopsis

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Hier is het officiële logo van Inside Out, de aanstaande geanimeerde film geregisseerd door Pete Docter voor Disney Pixar:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Er is ook een nieuwe officiële plot synopsis:

Plot:
“Opgroeien kan moeilijk zijn en dat is ook zo voor Riley, die weggevoerd wordt van haar leven in het Midwesten als haar vader een nieuwe baan aanneemt in San Francisco. Net zoals velen van ons wordt Riley geleid door haar emoties-Joy (Amy Poehler), Fear (Bill Hader), Anger (Lewis Black), Disgust (Mindy Kaling) en Sadnessverdriet (Phyllis Smith). De emoties leven in het Hoofdkwartier, het controle center in Riley’s geest, waar ze haar helpen met advies voor het dagelijkse leven. Als Riley en haar emoties de strijd aanbinden met nieuw leven in San Francisco, ontstaat er onrust in het Hoofdkwartier. Hoewel Joy, Riley’s hoofd en belangrijke emotie, de dingen positief probeert te houden, strijden de emoties over de beste manier om een nieuwe stad, huis en school aan te pakken.”

En neem een kijkje naar deze nieuwe foto:

Ben je klaar om te zien wat er gebeurt in de geest van een 11-jarig meisje?

De film wordt geopend in theaters op 19 juni 2015.
:)

Goosebumps film Logo en Foto’s

1 augustus 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar het logo van Goosebumps, de aanstaande avonturenfantasie geregisseerd door Rob Letterman:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Plot:
“Een jong kind vormt een team met het nichtje van jong volwassen horror auteur R.L. Stine nadat de schrijver denkbeeldige demonen vrijliet in de stad van Greendale, Maryland”.

We hebben ook drie nieuwe officiële foto’s:

Een video van het film-panel op de Comic Con:

De film wordt geopend in theaters op 7 augustus 2015.
:)

The Hateful Eight Movie geregisseerd door Quentin Tarantino

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Een promo poster promo van The Hatefull Eight, een nieuwe western film geschreven en geregisseerd door Quentin Tarantino, werd weergegeven in de laatste uitgave van Empire Magazine, neem een kijkje hieronder:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“In post burgerlijke oorlog in Wyoming, proberen premiejagers een schuilplaats te vinden tijdens een sneeuwstorm maar ze raken betrokken bij een samenzwering van verraad en bedrog.”

Tot nu toe bestaat de cast uit Samuel L. Jackson, Kurt Russell, Amber Tamblyn, Tim Roth, Walton Coggins, James Remar. Michael Madsen, Zoe Bell, Bruce Dern, Denis Menochet, Dana Gourrier en James parken.

Filmen is nog niet gestart, maar de prent moet in de filmtheaters raken tegen het einde van 2015.

Weer een western van Tarantino… Kom op hij moet nu echt aan een andere genre denken! Hoe dan ook blijf op de hoogte van meer details over The Hateful Eight Film!
:)

Night at the Museum 3 Secret of the Tomb Film Trailer

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Je kan onderstaand de eerste officiële trailer bekijken van Night at the Museum 3 Secret of the Tomb, het nog te verschijnen fantasie avonturenfilm in een regie van Shawn Levy:


NIGHT AT THE MUSEUM 3 SECRET OF THE TOMB
Verhaallijn:
“Larry en museum exposities met inbegrip van farao Ahkmenrah (Rami Malek), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Attila de Hun (Patrick Gallagher), Sacajawea (Mizuo Peck), Romeinse centurion Octavius (Steve Coogan) en Jedediah (Owen Wilson) komen terecht in het British Museum in de beroemde Egyptische vleugel om een dodelijk geheim op te lossen.”

De scène met die ondeugende aap maakte me hardop aan het lachen! Hij gaat de show stelen!

En hier is een eerste banner poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NIGHT AT THE MUSEUM 3 SECRET OF THE TOMB

Hun grootste avontuur staat op het punt te beginnen!

Dus wat denk je van deze eerste trailer voor Night at the Museum 3? Zal het zo goed zijn als de twee vorige afleveringen? Deel je gedachten hieronder!

In filmtheaters: 19 december 2014.
:)

The Maze Runner Trailer

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Laten we eens kijken naar deze nieuwe spannende trailer van The Maze Runner, de aanstaande science-fiction mysterie thriller geregisseerd door Wes Ball en met Dylan O’Brien, Will Poulter, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Aml Ameen, Ki Hong Lee, Patricia Clarkson:

The Maze Runner – De filmbewerking van de best verkochte roman.


THE MAZE RUNNER

Treed het doolhof binnen, ontgrendel het mysterie!

Plot:
“Locatie is een post-apocalyptische wereld, de jonge Thomas (Dylan O’Brien) wordt in een gemeenschap van jongens gedumpt nadat zijn geheugen is gewist, al gauw leren ze dat ze allen gevangen zitten in een doolhof. Hij moet de krachten samenbrengen met collega ‘lopers’ voor een kans op ontsnapping.”

Die kinderen zijn moedig om dat gigantische doolhof te betreden! Ik zou me liever verbergen in het kamp… maar hey, ik ben een lafaard! LOL!

Hoe dan ook, is er ook een nieuwe reeks posters:

(Klik op een poster voor een vergroting.)


Welke verkies je?

In theaters: 19 september 2014.
:)

The Longest Week Film Trailer

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Hier is de eerste officiële trailer van The Longest Week , de nog te verschijnen drama komedie geschreven en geregisseerd door Peter Glanz:


THE LONGEST WEEK

Conrad en Dylan zijn beste vrienden…

Maar Beatrice is het beste dat ooit gebeurd met beide van hen!

Plot:
“Welvarende en doelloze, Conrad Valmont (Jason Bateman) leeft een leven van vrije tijd in het prestigieuze Manhattan Hotel van zijn ouders. In de tijdsspanne van één week, wordt hij uitgezet, onterfd en ….. wordt hij verliefd. “. ”

Men moet toegeven dat actrice Olivia Wilde de moeite waard is om voor te vechten: Ze is zo schattig!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Naast Jason Bateman vinden we ook Billy Crudup, Olivia Wilde en Jenny Slate in de film.

De releasedatum van The Longest Week is voorzien voor 5 September 2014.
:)

Trailer en Poster van Calvary met in de hoofdrol Brendan Gleeson

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Laten we kijken naar de trailer van Golgotha, het aankomende drama gechreven en geregisseerd door John Michael McDonagh en met in de hoofdrollen Brendan Gleeson, Chris O’Dowd, Dyan Moran en Kelly Reilly:


CALVARY
Plot:
“Nadat hij is bedreigd tijdens een bekentenis, moet een goedaardige priester strijd de duistere krachten om hem heen bestrijden.”

Ik zie dat zelfs een man van God een wapen kan gebruiken! Laten we allemaal wapens kopen in Godsnaam! De man zonder wapens is verdoemd! LOL!

Hoe dan ook, een paar posters van de film:

(Klik op een poster voor een vergroting.)

De releasedatum van Calvary is voorzien voor 1 augustus 2014.
:)

Mercenaries Film Trailer

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Dankzij Asylum International is hier de officiële trailer van Mercenaries, de aanstaande vrouwelijke benadering van The Expendables:


MERCENARIES

Wanneer je geen oorlog kan aangaan maar je hebt goed getrainde moordenaars nodig,
wanneer je een volledig vrouwelijk team nodig hebt,
maar de besten zitten achter de tralies,
de beste mannen voor deze taak zijn [vrouwelijke] huurlingen!

Plot:
“Een diplomatieke ambtenaar wordt gevangen en achter tralies geplaatst terwijl hij een oorlogszone bezoekt. Een elite team van vrouwelijke commando’s wordt dus samengesteld om een vrouwengevangenis te infiltreren voor een gedurfde redding. ”

En hier is de poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


MERCENARIES

Ze zijn de beste mannen voor de taak.

De film is geregisseerd door Christopher Ray en in de bezetting vinden we Zöe Bell, Kristanna Loken, Vivica A. Fox, Brigitte Nielsen, Nicole Bilderback, en Cynthia Rothrock.

De releasedatum van Mercenaries is voorzien voor 8 augustus 2014.
:)

Nightcrawler Film Poster

31 juli 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar de eerste officiële poster van Nightcrawler, het aanstaande misdaad drama geschreven en geregisseerd door Dan Gilroy:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


NIGHTCRAWLER

De stad schijnt het helderste ‘s nachts.

Plot:
“Een jonge man struikelt over de ondergrondse wereld van de L.A. Freelance misdaadjournalistiek.”

De hoofdrollen in de film worden vertolkt door Jake Gyllenhaal, Bill Paxton, en Rene Russo.

Hier is de film teaser trailer als je hem nog niet hebt gezien:

In filmtheaters: 17 oktober 2014.
:)

Get On Up Film Poster

30 juli 2014
Keine Kommentare »

Neem een kijkje naar deze nieuwe funky poster van Get op Up, de aanstaande biografie geregisseerd door Tate Taylor en met Chadwick Boseman als James Brown:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


GET ON UP

Plot:
“Een kroniek van James Brown (Chadwick Boseman) opgang van extreme armoede tot een van de meest invloedrijke muzikanten in de geschiedenis.”

Heb je ooit geprobeerd om te dansen als James Brown?

In filmtheaters: 1 augustus 2014.
:)


Treed toe tot Film Bioscoop op Facebook of Google+ om het nieuwste filmnieuws te ontvangen:Of volg ons op Twitter: