Advertenties

12 Years A Slave TV-Spot

Dankzij Fox Searchlight is hier een nieuwe tv-spot van 12 Years a Slave, het aankomende biografische drama, geregisseerd door Steve McQueen en met in de hoofdrol Chiwetel Ejiofor:

“12 YEARS A SLAVE is gebaseerd op een ongelooflijk waargebeurd verhaal van de strijd van één man voor overleving en vrijheid. In het Amerika van voor de Burgeroorlog van de Verenigde Staten wordt Solomon Northup (Chiwetel Ejiofor), een vrije zwarte man uit upstate New York ontvoerd en als slaaf verkocht. Geconfronteerd met wreedheid (gepersonifieerd door een kwaadwillige slaveneigenaar, vertolkt door Michael Fassbender), evenals onverwachte vriendelijkheid, worsteld Solomon niet alleen om in leven te blijven maar ook om zijn waardigheid te behouden. In het twaalfde jaar van zijn onvergetelijke odyssee zorgt Salomo’s toevallige ontmoeting met een Canadese voorstander van de afschaffing van de slavernij (Brad Pitt) voor een gebeurtenis die voor altijd zijn leven zal veranderen.”

Helaas is slavernij geen ding uit het verleden … Ik heb Wikipedia gecontroleerd op: er zijn nog steeds naar schatting 27 miljoen slaven wereldwijd! God, de mens is nog steeds verschrikkelijk voor de mens!

In de theaters: 18 oktober 2013.
:)
12 YEARS A SLAVE

Gebaseerd op het waar gebeurde verhaal van Solomon Northup.

Hij werd ontvoerd. Hij werd tot slaaf gemaakt. Maar werd nooit verslagen!

Verhaallijn: