Advertenties

13 Flowers of Nanjing Film

The 13 Flowers of Nanjing film - The 13 Women of Nanjing filmThe 13 Flowers of Nanjing (eerder genaamd Nanjing Heroes) is een episch periode oorlogsdrama gebaseerd op de roman “The 13 Women of Nanjing” door de Chineese schrijver Geling Yan. De film zal geregisseerd worden door Yimou Zhang en zal gebaseerd zijn op een script van Heng Liu. De film heeft in de hoofdrol Christian Bale: hij zal een Amerikaanse (John) priester spelen die een grote groep van Chinezen helpt bij het ontsnappen aan de dood gedurende de Nanjing massa moorden. Het filmenn is gestart in Januari dus hoogst waarschijnlijk zal de film verschijnen ergens in 2012.

13 Flowers of Nanjing Trailer

Verhaallijn:
“De film 13 Flowers of Nanjing speelt zich af in 1937 in Nanjing, China tijdens de Sino-Japanse oorlog, waar een paar dappere vluchtelingen opgevangen worden in een kerk. De verzamelde groep, samengesteld door de verschrikkelijke chaos van de oorlog, riskeren hun hun leven voor de gelovige, schoolgaande kinderen in hun strijd tegen het geweld en de vervolging die voortkomen uit de gewelddadige invasie van de stad. Door enorme tegenslag, presenteert heldendom zich onder de minst waarschijnlijke individuen wanneer deze moedig navigeren doorheen hun verraderlijke omgeving om te proberen zichzelf en elkaar te redden. ”

Weer een andere benadering van de Nanjing Massa moord (een trieste gebeurtenis waarbij de Japanse soldaten honderdduizenden Chinese burgers hebben gedood. De soldaten verkrachten duizenden vrouwen na de verovering van de stad Nanjing). Vele films werden al gemaakt over dit voorval maar … als Christian Bale aan boord is kan je me zeker interesseren voor de film The 13 flowers of Nanjing!

Meer details over de 13 Flowers of Nanjing komen gauw!
:)