Advertenties

2 Clips van Gravity

Dankzij Warner Bros krijgen we hier twee previewclips van Gravity te zien, de aankomende drama thriller met in de hoofdrol George Clooney en Sandra Bullock, die zich afspeelt in de ruimte in een lage baan om de aarde:

Gravity Film Trailer – Geregisseerd door Alfonso Cuaron.


Gravity – Je moet het laten gaan! Je moet focussen!


Gravity – Op drift boven de Aarde.
Verhaallijn:
“Bullock speelt Dr Ryan Stone, een briljante medische ingenieur op haar eerste ruimteveermissie, met bevelhebber veteraan astronaut Matt Kowalsky (Clooney) op zijn laatste vlucht voor pensionering. Maar op een schijnbaar routinematige ruimtewandeling, grijpt een ramp plaats. De shuttle wordt vernietigd, Stone en Kowalsky blijven alleen achter enkel vastgebonden aan elkaar en wegdrijvend in de duisternis.
De oorverdovende stilte vertelt hen dat ze geen verbinding meer hebben met de Aarde … en de enige kans op redding is verloren. Als angst verandert in paniek vreet elke hap zuurstof weg aan de weinige luchtvoorraad die nog rest.
Maar de enige weg naar huis is misschien wel verder te gaan in de angstaanjagende uitgestrektheid van de ruimte. ”

Alleen het bekijken van die clips is eng! God, ik zou zeker niet willen ronddrijven in de ruimte! De Hel, is eenzaam, stil en koud, net als de leegte van de ruimte!

De film zal in de bioscopen verschijnen op 4 oktober 2013.
:)