Advertenties

21 Jump Street Trailer

21 Jump Street Film met in de hoofdrollen Channing Tattum en Jonah HillWe hebben een eerste officiƫle filmtrailer te pakken van 21 Jump Street en het ziet er verbazingwekkend goed uit:


21 JUMP STREET
Verhaallijn:
“In de actie-comedy 21 Jump Street zijn Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) meer dan bereid om hun adolescente problemen achter te laten. Ze worden lid van de politiediensten en gaan deel uitmaken van de geheime Jump Street-eenheid. Ze gebruiken hun jeugdige verschijning om ondergronds te gaan in een lokale middelbare school. Al doende ruilen ze hun penningen en wapens in voor boekentassen. Schmidt en Jenko wagen hun leven voor het onderzoek naar een gewelddadige en gevaarlijke drugsbende. Ze ondervinden dat de middelbare school niet is zoals ze die achterlieten enkele jaren geleden. Ook zijn de acteurs niet voorbereid op het opnieuw doorstaan van de terreur en angst van een tiener en alle problemen die ze dachten achtergelaten te hebben “.

Er is meer komedie dan in de originele TV-reeks, maar dat is niet erg. Er is een grootse scherminteractie tussen Jonah Hill en Channing Tatum. De 21 Jump Street film gaat een grote hit worden.

De film wordt geregisseerd door Phil Lord en Christopher Miller en de rolverdeling bestaat uit ondermeer : Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle en Ice Cube. Van wat ik heb gehoord zal Johnny Depp, die acteerde in de TV-reeks, een cameo-rol vertolken in de film.

De releasedatum van 21 Jump Street is bepaald voor 16 maart 2012.
:)