Advertenties

3 Days to Kill Film Trailer

Check out deze nieuwe internationale trailer van 3 Days to Kill, de komende actie thriller geregisseerd door McG en gebaseerd op een script door Luc Besson en Adi Hasak:


3 DAYS TO KILL
Verhaallijn:
“In deze spannende actie-thriller, is Kevin Costner een gevaarlijke internationale spion, die vastbesloten is om zijn zijn risicovol leven op te geven om een nauwere relatie op te bouwen met zijn vervreemde vrouw en dochter, die hij eerder op afstand hield om ze buiten gevaar te houden. Maar eerst, moet hij nog één laatste missie vervullen – zelfs als dat betekent dat het de twee moeilijkste opdrachten ooit zijn: de jacht op ’s werelds meest meedogenloze terrorist en de zorg voor zijn tienerdochter voor de eerste keer in tien jaar, terwijl zijn vrouw de stad verlaten heeft.”

Een heroïsche vader en een onwetende dochter met veel streken: doet dat een belletje rinkelen? De film Taken (ook geproduceerd door Luc Bessons’ EuropaCorp)? Nou, 3 Days to Kill verschilt een beetje: er is een sexy vrouw, Amber Heard, toegevoegd aan de mix!

Naast Kevin Costner, omvat de cast ook Hailee Seinfeld, Amber Heard, en Connie Nielsen.

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 21 februari 2014.
:)