Advertenties

30 Minutes or Less Film

30 Minutes or Less is een nog te verschijnen actie komedie geregisseerd door Ruben Fleischer. Het verhaal draait rond een pizza leverancier die gekidnapt wordt door twee criminelen in aantocht. Zij dwingen hem een bank te beroven binnen de 30 minuten. In de hoofdrollen vinden we Jesse Eisenberg, Danny McBride, Aziz Ansari, Nick Swardson en Michael Pena. De verschijningsdatum van de film is voorzien op 12 Augustus 2011.

30 Minutes or Less Trailer

Here’s a first look at Jesse Eisenberg and Aziz Ansari in the movie 30 Minutes or Less:
(Klik op een foto voor een vergroting.)
30 Minutes or Less filmVerhaallijn:
“Nick (Jesse Eisenberg) is een klein stedelijke pizza leverancier wiens gewone leventje in aanraking komt met de grootse plannen van twee criminelen in aantocht(Danny McBride and Nick Swardson). Het opvliegende duo kidnappen Nick en dwingen hem een bank te beroven. Met maar een paar uren te gaan om deze onmogelijke taak uit te voeren, vraagt Nick hulp aan zijn beste ex-vriend, Chet (Aziz Ansari). Als de minuten voorbij gaan moeten de twee afrekenen met de politie, huurmoordenaars, vlammenwerpers en hun eigen tumultueuze relatie.”

Al het komische talent in overweging genomen ben ik zeker dat we krom zullen liggen van het lachen met de film 30 Minutes or Less.

Hoe dan ook meer details over de film 30 Minutes or Less volgen gauw!
:)