Advertenties

300 Rise of an Empire Film trailer

Met dank aan Warner Bros volgt hier de eerste officiƫle filmtrailer van 300 Rise of an Empire, het nog te verschijnen actie drama geregisseerd door Noam Murro en met in de hoofdrollen Sulllivan Stapleton, Eva Green, Lena Headey, Hans Matheson, David Wenham en Rodrigo Santoro:

300 Rise of an Empire Film


300 RISE OF AN EMPIRE
Verhaallijn:
“Gebaseerd op Frank Miller’s nieuwste strip Xerxes, en vertelt in de adembenemende visuele stijl van de blockbuster 300, neemt dit nieuwe hoofdstuk van de epische saga neemt de actie naar een nieuw slagveld-op-zee als de Griekse generaal Themistokles probeert al Grieken te verenigen door de aanval te leiden die de loop van de oorlog zal veranderen.
300 Rise of an Empire plaatst Themistokles tegenover de massale invasie van Perzische troepen onder leiding van de sterfelijke-maar-nu-god Xerxes, en Artemisia, de wraakzuchtige commandant van de Perzische marine. ”

Nou, ik dacht dat 300 Rise of an Empire werd verondersteld om een voorloper te zijn (in het echte leven vond de slag van Marathon, waarop de film is gebaseerd, plaats alvorens de strijd met de Spartanen uit 300), maar het is eigenlijk opgezet als een vervolg op 300. Hollywood houdt van geschiedenis herschrijven omwille van entertainment! Hoe dan ook, de trailer ziet er geweldig uit, ik kan niet wachten om de film te zien!

De film 300 Rise of An Empire zal verschijnen in de bioscopen vanaf 7 maart 2014.
:)