Advertenties

300 Rise of an Empire Film

De film voorloper op Zack Snyder’s actie fantasie film 300 is nu getiteld 300 Rise of an Empire (ooit was er de naam Xerxes en toen 300 Battle of Artermisium). Hier is de eerste officiĆ«le foto van het film logo:

300 Rise of an Empire Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Op basis van de meest recente grafische roman door Frank Miller, ‘Xerxes’ en gebracht in de adembenemende visuele stijl van de 300 blockbuster, dit nieuwe hoofdstuk van de epische saga neemt de actie mee naar een nieuw slagveld-op-zee-als de Griekse generaal Themistokles (Sullivan Stapleton) pogingen onderneemt om heel Griekenland te verenigen door de aanval te leiden die het verloop van de oorlog zal veranderen. 300 Rise of an Empire brengt Themistokles tegenover de massale invasie van Perzische troepen onder leiding van de sterfelijke-nu-god-geworden Xerxes (Rodrigo Santoro) en Artemesia (Green Eva ), de wraakzuchtige commandant van de Perzische marine. ”

Zal de film zo bloederig zijn als de titel laat vermoeden?

De film is geregisseerd door Noam Murro (die aan het hoofd stond van Smart People). De release datum van 300 Rise of an Empire is voor zien voor 2 augustus 2013.
:)