Advertenties

4 Clips van Just Before I Go

Vier eview clips van Just Before I Go, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Courteney Cox en met ind e hoofrollen Seann Willian Scott, is online opgedoken, bekijk ze onderstaand:


Just Before I Go – Geheim ingrediĆ«nt


Just before I Go – Tabasco in het oog


Just Before I Go – Denk je dat God homo’s haat?


Just Before I Go – Gedicht
Plot:
“Voor het grootste gedeelte van zā€™n leven wasTed Morgan (Seann Willian Scott) gelaten. Nadat zijn vrouw hem verlaat, beseft Ted dat hij niets meer heeft om voor te leven. Hij verzameld zijn moed voor een laatste daad, Ted besluit naar huis te gaan en de mensen te confronteren die hij verantwoordelijk acht voor het creĆ«ren van de lege schelp van een persoon die hij is geworden. Maar het leven is lastig. Hoe meer vastberaden Ted is om zijn demonen te confronteren, om dingen af te ronden en terug te trekken van zijn familie, wordt Ted meer en meer betrokken bij de chaos van hun leven. Dus, als Ted Morgan besluit om zichzelf te doden, vindt hij een reden om te leven. ”

Dat gedicht van die kerel is echt slecht… Maar goed, het is duidelijk dat hij wanhopig graag zijn vrouw terug wil en ik denk dat ze hem zal vergeven.

Oh ja, giet geen Tabasco saus in je ogen: het doet echt verschrikkelijk pijn!

Release datum: 24 april 2015.
:)