Advertenties

4 Nieuwe Clips van Mother’s Day

Mother's Day FilmWe hebben vier nieuwe clips te pakken van Mother’s Day, de griezelthriller in een regie van Darren Lynn Bousman:


Mother’s Day – Bent je een dokter?


Mother’s Day – Toon me je cameralach!


Mother’s Day – Versta je?


Mother’s Day – Ik moet achterhalen of je de waarheid spreekt.

Verhaallijn :

“Na een misgelopen bankoverval gaan drie broers op de vlucht voor de wet en belanden ze thuis in de hoop dat hun moeder (Rebecca De Mornay)een oplossing kan bieden. De jongste broer, Johnny (Matt O’Leary), heeft een schotwonde en hun valse ex-partner is er vandoor met al het geld.
Wanneer de broers echter thuis komen zien ze dat al hun spullen verdwenen zijn en hun moeder nergens te vinden is. Ze verloor het huis maanden geleden in een verkoop door de bank. De nieuwe eigenaren, Beth en Daniel Sohapi (Jaime King en Frank Grillo) en hun gasten, verzameld voor een slecht getimede verjaardag, worden de onwetende gijzelaars van de broers.
Niet lang daarna verschijnt moeder op het toneel tezamen met de jongens ‘zuster Lydia (Ann Woll) en al snel wordt duidelijk dat zij absoluut alles zal doen om haar kinderen te beschermen. Tijdens één angstaanjagende avond, neemt ze controle over de situatie op een briljante wijze en bedenkt ze de ontsnapping van haar zonen aan de wet. Kanten zullen gekozen worden, geheimen zullen onthuld worden en zonden zullen gestraft worden als de gijzelaars vechten voor overleving.”

De film is een nieuwe versie van Charles Kaufman’s 1980 film met dezelfde naam.
:)