Advertenties

47 Ronin Film Trailer

De eerste officiële filmtrailer van 47 Ronin, de aankomende samurai actie, fantasie film geregisseerd door Carl Rinsch en met Keanu Reeves, is online vrijgegeven, je kan hem hieronder bekijken:

47 Ronin Film


47 RONIN
Verhaallijn:
“Nadat een verraderlijke krijgsheer hun meester doodt en 47 leiderloze samurai verbant, doen deze laatste een gelofte van wraak en willen ze de eer herstellen. Uit hun huizen verdreven en verspreid over het land, moet deze bende van Ronin de hulp van Kai inroepen (Keanu Reeves )- een halfbloed die ze ooit afwezen – als ze een weg vechten door een woeste wereld van mythische beesten, vormveranderende hekserij en wonderlijke verschrikkingen. Als deze verbannen slaaf hun dodelijkste wpaen wordt, zal hij veranderen in de held die de minderheidsbende inspireert om een gooi te doen naar de eeuwigheid.”

Ik wist niet dat de film zicht bevond op het fantasiegrondgebied … Nou, ik vind het niet erg! Het zal zorgen voor een beter te smaken film denk ik.

Naast Keanu Reeves, bestaat de cast ook ui Rinko Kikuchi, Hiroyuki Sanada, Kou Shibasaki en Tadanobu Asano. De film opent in de filmtheaters op 25 december 2013.

Wat denk je van de eerste trailer van 47 Ronin?
:)