Advertenties

5 Clips van Death Race 3 Inferno

We hebben enkele preview clips te pakken van Death Race 3 Inferno, de nog te verschijnen actiethriller in een regie van Roel Reine en met in de hoofdrollen Luke Goss, Danny Trejo, Tanit Phoenix, Fred Koehler, Ving Rhames, Dougray Scott:

Death Race Inferno Filmtrailer


Death Race 3 – Ik herstelde je gezicht en gaf je een uitweg


Death Race 3 – Welkom in de Hel!


Death Race 3 – Meisjesgevecht


Death Race 3 – Vergeet alles wat je weet over het racen! Woestijnrracen gaat niet over snelheid, het gaat over uithouding en het besturen


Death Race 3 Inferno – Finish line
Verhaallijn:

“Veroordeelde politie-agentmoordenaar Carl Lucas, alias Frankenstein, is een superster chauffeur in de wrede gevangenis-erf sloop derby bekend als Death Race. Slechts één zege verwijderd van het winnen van de vrijheid voor zichzelf en zijn pitcrew, wordt Lucas ondergedompeld in een geheel nieuwe, meer vicieuze competitie dan alles wat hij ooit heeft meegemaakt. Hij moet het opnemen tegen zijn meest meedogenloze tegenstanders ooit, Lucas vecht voor zichzelf en om zijn team in leven te houden in een race in de helse Kalahari woestijn van Zuid-Afrika. Omdat er krachtige krachten aan het werk zijn achter de schermen om ervoor te zorgen dat hij verliest, wil Lucas alles op het spel zetten om te winnen, maar zal dit het einde van de weg zijn voor hem?”

Een nieuwe Death Race aflevering met extreme actie, extravagante nieuwe voertuigen, brutale stunts en sexy vrouwen: zeker weten!
:)