Advertenties

5 Clips van Fast and Furious 7

Laten we even kijken naar vijf nieuwe preview clips van Furious 7 om een beter idee te krijven van wat te verwachten van de nieuwe aflevering in de Fast & Furious film franchise:


Furious 7 – Dominic Toretto (Vin Diesel) tegen Deckard Shaw (Jason Statham)


Furious 7 – Luke Hobbs (Dwayne Johnson) tegen Deckard Shaw (Jason Statham)


Furious 7 – Car stunt met Brian O’Conner (Paul Walker)


Furious 7 – Hij doodde Han en bijna mijn familie!


Furious 7 – Ik vertrouw je.
Plot:
“Deckard Shaw (Jason Statham) zoekt wraak tegen Dominic Toretto (Vin Diesel) en zijn team voor de dood van zijn broer.”
Het is de voortzetting van de wereldwijde avonturen in de onstuitbare franchise gebouwd op snelheid, Vin Diesel, Paul Walker en Dwayne Johnson leiden de terugkerende cast van Fast & Furious 7. James Wan regisseert dit hoofdstuk van de zeer succesvolle serie die ook de favorieten Michelle Rodriguez, Jordana Brewster , Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky en Lucas Black terug verwelkomt. Zij worden vergezeld door nieuwe internationale actie sterren in de franchise met inbegrip van Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey en Kurt Russell. Neal H. Moritz, Vin Diesel en Michael Fottrell keren terug voor de productie van de film geschreven door Chris Morgan.”

Dom je bent gewoon overmoedig wanneer je weigert om je grote geweer tegen Deckard Shaw te gebruiken! Wil je echt je vrienden te wreken? Of is het gewoon over het aantonen van je mannelijkheid aan jezelf?

Hoe dan ook, de film ziet er geweldig uit!

De film Fast and Fuious 7 zal verschijnen in de bioscopen op 3 april 2015.
:)