Advertenties

5 Filmclips van The Perks of Being a Wallflower

Perks of Being A wallflower film - Release datum: In de bioscopen op 21 september 2012Onderstaand kan je genieten van vijf nieuwe geweldige zoet-zure preview clips van The Perks of Being A Wallflower, het nog te verschijnen romantische drama geschreven en geregisseerd door Stephen Chbosky:

The Perks of Being a Wallflower met in de hoofdrollen Emma Watson, Logan Ler­man en Ezra Miller


The Perks of Being a Wallflower – Ik bevind me onder de middelmaat.


The Perks of Being a Wallflower – Laat ons samen psycho’s worden!


The Perks of Being a Wallflower – In de tunnel


The Perks of Being a Wallflower – Dansend


The Perks of Being a Wallflower – We aanvaarden de liefde die we denken waardig te zijn.

Ik zou heel graag het tunnelding doen! Maar ik ben er een te grote lafaard voor… Misschien als Emma Watson me kan aanmoedigen…
:(