Advertenties

50/50 Trailer

50/50 FilmHier is de eerste officiėle film trailer van 50/50, de nog te verschijnen drama komedie geregisseerd door Jonathan Levine en met in de hoofdrollen Joseph Gordon-Levitt, Seth Rogen, Anna Kendrick, Bryce Dallas Howard en Anjelica Huston:

50/50 Trailer


50/50
Verhaallijn:
“De film 50/50 is geinspireerd door een echt verhaal over vriendschap, liefde, overleving en het vinden van humor op ongewone plaatsen. Joseph Gordon-Levitt en Seth Rogen spelen de hoofdrollen als beste vrienden wiens levens worden veranderd door een kanker diagnose. Rogen is ook producer samen met Evan Goldberg en Ben Karlin. Jonathan Levine regisseert gebaseerd op een script door Will Reiser. ‘We werkten met Will aan de Da Ali G show en kort nadien vernamen we dat hij ziek was herinnert Rogen zich. ‘Het was zo schokkend, triest, verwarrend en over het algemeen helemaal fout en we konden niet ontkennen dat we slecht voorbereid waren om met de situatie om te gaan, grappige dingen bleven echter gebeuren. Will werd beter en toen dat plaatsvond dachten we dat de beste manier om iets goed uit de hele ervaring te halen een script de beste oplossing zou zijn. In het beste geval hoopten we een film te maken die zo grappig, triest en eerlijk zou zijn als onze ervaring. Zogauw het script klaar was werd het al snel een passie project voor ons allemaal. Het hielp ons, zowel als Will, om alles te verwerken’. 50/50 is een verhaal van de transformatie van een man, soms is het een grappige reis naar gezondheid. 50/50 heeft als emotionele kern de eigen ervaring van Will Reiser’s own met kanker en herinnert ons aan het feit dat vriendschap en liefde, wat ook de gebeurtenissen, de sterkste helers zijn.”

Kanker kan klinken als een gewaagd onderwerp voor een komedie. Maar het 50/50 team is er in geslaagd om de film gevoelig maar toch nog grappig te maken. Ik ben vooral verbaast over de vertoning van Joseph Gordon-Levitt: eens te meer gaat hij zijn overvloed van talent tonen.

The movie 50/50 zal verschijnen in de bioscopen op 30 september 2011.
:)