Advertenties

A Girl Like Her Film Trailer

We hebben de eerste officiële trailer te pakken van A Girl Like Her, het nog te verschijnen drama geschreven en geregisseerd door by Amy S. Weber en met in de hoofdrollen Jimmy Bennett, Lexi Ainsworth, Hunter King, Linda Boston, Luke Jaden, Gino Borri, Paul Lang, Mark Boyd, Stephanie Cotton, Amy S. Weber, Christy Engle en Michael Maurice:


A GIRL LIKE HER

Een meisje dat iedereen kent, een meisje dat iedereen bewondert…
Er is een tijdstip om de waarheid te vertellen en een tijd om dat te tonen.

Plot:
“16 jaar oude Jessica Burns (Lexi Ainsworth) heeft een geheim waarvan ze bang is om het met iedereen te delen – behalve haar beste vriend, Brian Slater (Jimmy Bennett). Tijdens het afgelopen jaar was ze het slachtoffer van een ander meisje – haar voormalige vriendin, Avery Keller (Hunter King), één van de mooiste en meest populaire studenten aan de South-Brookdale High School. Wat kan je doen als de buitenwereld een persoon ziet maar niet de werkelijkheid ervan? Met Brian’s hulp en een verborgen digitale camera wordt het bewijs van Avery’s meedogenloze intimidatie tenslotte bewezen en blootgesteld — beide meisjes en hun gezinnen worden geconfronteerd met de waarheid. ”

Die barbie-achtige bullebak moet voor eens en altijd een lesje geleerd worden. Heb je ooit te maken gehad met een bullebak in je leven? Hoe reageerde je? Deel het met ons?

Als jij een bullebak bent, zou je nu beter stoppen of je zult branden in de hel!

De film zal worden uitgebracht op 27 maart 2015.
:)