Advertenties

A Little Chaos Film Trailer

Laten we even kijken naar de eerste officiële trailer van A little Chaos, de komende periode drama film geregisseerd door Alan Rickman en met in de hoofdrollen Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Alan Rickman, en Stanley Tucci:


A LITTLE CHAOS
Plot:
“Madame Sabine De Barra (Kate Winslet) is een onwaarschijnlijke kandidaat als landschapsarchitect van het nog-af-te-ronden Paleis van Versailles. Ze heeft weinig tijd voor de klassieke, bestelde ontwerpen van de man die haar inhuurt, de beroemde architect Le Nôtre (Matthias Schoenaerts). Als ze echter werkt aan haar creatie, vindt ze zichzelf aangetrokken tot de raadselachtige Le Nôtre en wordt ze gedwongen om deel te nemen aan de gevaarlijke rivaliteit en ingewikkelde etiquette van het hof van koning Lodewijk XIV (Alan Rickman) . Maar Sabine heeft een stevige achtergrond , haar eerlijkheid en mededogen helpen haar om zowel de uitdagingen van haar nieuwe populariteit, en een onuitsprekelijke tragedie uit haar verleden te overwinnen en om de gunst van de Zonnekoning en het hart van Le Nôtre te winnen “.

Die aristocraten leefden van het bloed van het volk maar het verhinderde hen niet om een geweldige tijd te hebben in het paleis van Versailles… De 1% is niets nieuws!

De releasedatum van A Little Chaos is ingesteld op 27 maart 2015.
:)