Advertenties

A Promise Film Trailer

We hebben een eerste officiĆ«le poster te pakken van A Promise, het komende periode drama geregisseerd door de Franse Filmmaker Patrice Leconte en gebaseerd op de Stefan Zweig roman “Journey in the Past”:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Je kan onderstaand de film trailer bekijken:


A PROMISE
Verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in het Duitsland net voor de Eerste Wereldoorlog. Hoffmeister (Alan Rickman) is een noodlijdende, respectabele van bakkebaarden voorziene fabriekseigenaar. Als zijn energie niveau afneemt, roept hij de hulp in van een slimme jonge man. Ludwig (Richard Madden) imponeert Hoffmeistert met zijn betrouwbaarheid en jeugdige geest, en de oudere man steunt meer en meer op deze veelbelovende nieuweling. Op hetzelfde moment zoekt de jonge bruid van Hoffmeister (Rebecca Hall) naar een mentor voor hun kind, en Ludwig bewijst zowel flexibel als bereid te zijn. Wanneer hij in hun huis intrekt, ontwikkelt er zich een emotionele driehoek. Maatschappelijke waardigheid en decorum moeten worden gerespecteerd, en dat is ook het geval. Niettemin, duiken er hete passies op terwijl Hoffmeister dit negeert.”

De cast bestaat uit Rebecca Hall, Richard Madden, Alan Rickman, Maggie Steed, Jean Louis Sbille, Jonathan Sawdon, Christelle Cornil en Shannon Tarbet.

Heb je het boek gelezen waarop de film is gebaseerd?

De film is voorzien voor de Franse filmtheaters op 16 april 2014.
:)