Advertenties

Abduction clip

Abduction FilmActeur Taylor Lautner laat ons zijn vechtvaardigheden zien in deze eerste preview clip van Abduction, de nog te verschijnen drama thriller geregisseerd door John Singleton:

Abduction Trailer


Abduction – Gevecht in een trein
Verhaallijn:
“Zo lang hij zich kan herinneren heeft Nathan Harper (Taylor Lautner) het ongemakkelijke gevoel gehad dat hij het leven van iemand anders leefde. Wanneer hij per ongeluk een foto van zichzelf vindt op een website van vermiste personen worden al de donkere angsten waar: hij realiseert zich dat zijn ouders niet de zijne zijn en dat zijn leven een leugen is, voorzichtig samengesteld om iets mysterieus te verbergen, iets meer gevaarlijks dan hij zich ooit kon voorstellen.
Op het moment dat hij de dingen begint te begrijpen over zijn echte identiteit wordt Nathan het doelwit van een team getrainde moordenaars die hem dwingen op de vlucht te slaan met de enige persoon die hij vertrouwt, zijn buur, Karen (Lily Collins). Elke seconde is belangrijk in de race van Nathan en Karen voor het ontwijken van het leger aan moordenaars en federale medewerkers. Als zijn tegenstanders naderen realiseert Nathan zich dat de enige manier voor overleven er in bestaat om het mysterie op te lossen rond zijn afwezige biologische vader en om dingen in eigen hand te nemen.”

Het vechten ziet er echt niet zo goed uit maar de hele scene heeft het gevoel dat het uit een TV-serie werd gehaald…
:(