Advertenties

Addicted Film trailer

Hier is de officiële trailer van Addicted, het aankomende drama geregisseerd door Billie Woodruff en met in de hoofdrollen Sharon Leal, Boris Kodjoe, Tasha Smith, Tyson Beckford, Emayatzy Corinealdi, Kat Graham en William Levy:


ADDICTED
Plot:
“Op basis van de best verkochte roman door Zane, ADDICTED, het is een sexy en provocerende thriller over verlangen en de gevaren van indiscreties. Succesvolle zakenvrouw Zoe Reynard (Sharon Leal) lijkt het allemaal te hebben bereikt – de droomman ze liefheeft (Boris Kodjoe), twee prachtige kinderen en een bloeiende carrière. Zo perfect lijkt alles wel van de buitenkant, Zoe wordt nog steeds aangetrokken door verleidingen waaraan ze niet kan ontsnappen of weerstaan. Als ze een geheim leven nastreeft, vindt Zoe zichzelf alles op het spel zetten als ze zich op een gevaarlijk pad bevindt dat ze misschien niet zal kunnen overleven.”

Boris Kodjoe is een knappe man, maar William Levy is veel knapper! Het is dan ook geen wonder dat Sharon Leal een affaire met hem wil hebben!

Hier is de filmposter:

(Klik op de poster voor een vergroting.)


ADDICTED

Elke vrouw heeft een ontsnapping nodig.

De releasedatum van Addicted is voorzien voor 10 oktober 2014.
:)