Advertenties

Admission Film

Admission is een nog te verschijnen drama in een regie van Paul Weitz (die aan het hoofd stond van “About a Boy”) en is gebaseerd op een script door Karen Croner en Jean Hanff Korelitz. In de hoofdrollen vinden we Tina Fey, Paul Rudd, Michael Sheen, Gloria Reuben, Wallace Shawn en Lily Tomlin. Het filmen begon in mei 2012. De film zou uitgebracht moeten worden in de bioscopen ergens in 2013.

Admission Trailer

Actrice Tina Fey werd gezien op de set van Admission in New York:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Portia Nathan (Tina Fey) is een toelatingscommissie beambte aan de Princeton University. Zij zorgt voor de evaluatie van duizenden hoopvolle studenten. Zij is een zeer heldere en gedreven vrouw die haar leven leeft volgens het boekje, zowel op het werk als in haar relatie met een faculteit collega, Mark (Michael Sheen). Tijdens een bezoek aan een experimentele New Hampshire middelbare school voor het indienen van toelatingen wordt Portia verrast als zijn mede-oprichter John Halsey (Paul Rudd) blijkt aan dezelde universiteit als haar te hebben gestudeert. Zij wordt dan gevloerd met de herinnering aan de levensveranderende beslissing die ze maakte toen zij zelf nog student was, ze had een zoon, die ze opgaf voor adoptie, en ze realiseert zich nu dat het één van John’s studenten kan zijn, het vroegrijpe buitenbeentje Jeremia. De emoties nemen het pad over, Portia’s leven wordt onderste boven gedraaid op beschamende manieren en ze begint de toelatingsregels aan te passen – in de hoop Jeremia op het beste pad te krijgen terwijl ze zodoende misschien ook haar eigen pad kan rechten.”

De verhaallijn van Admission klinkt interessant. En de film is nog aantrekkelijker met Tina Fey en Paul Rudd in de rolverdeling. Ik wil zeker zien hoe dit gaat uitpakken.

Hoe dan ook, meer informatie over de Admission film volgt gauw!
:)