Advertenties

After Earth Film

Regisseur M. Night Shyamalan werkt aan After Earth (voorheen getiteld One Thousand A.E), een nog te verschijnen science-fiction avonturenfilm. Will Smith en Jaden Smith hebben de hoofdrollen als respectievelijk vader en zoon. The cast bestaat verder ook uit Isabelle Fuhrman, Zoe Kravitz, Sophie Okonedo, Kristoffer Hivju, Gabriel Caste en David Denman. De release datum van After Earth is voorzien voor 7 juni 2013.

After Earth Trailer

Hier is een eerste officiƫle foto van Jaden Smith als Kitai:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Een jonge man (Jaden Smith) en zijn vervreemde vader (Will Smith) maken een crashlanding met hun ruimteschip op Aarde 1000 jaar nadat de mensheid deze heeft achtergelaten. De vader is ernstig gewond door de landing en wordt gevangen genomen door een overblijvende op Aarde rondhangende kolonie. Zijn zoon moet hem daarom vinden en redden van een planeet die nu een vreemde en gevaarlijke plaats is.”

Ze deelden ook wat foto’s vanop de set:

Het concept van de film klinkt veelbelovend en de cast is geweldig maar met M. Night Shyamalan aan het hoofd van de film heb ik zo mijn bedenkingen… Wel, laat ons bekijken hoe de film er uit zal zien.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film After Earth.
:)