Advertenties

All You Need Is Kill Film met in de hoofdrol Scientologist Acteur Tom Cruise

Een eerste blik op Tom Cruise in a mechpak in All You Need Is Kill, de nog te verschijnen actie science-fiction film geregisseerd door Doug Liman en gebaseerd op de roman met dezelfde naam door de Japanse autheur Hiroshi Sakurazaka:

All You Need Is Kill Filmtrailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Samenvatting van de verhaallijn:
“Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waarin een bijenkorfachtig buitenaards ras, genaamd Mimics, de Aarde hebben aangevallen in een niet aflatende aanval, ze vergruizelen grote steden tot puin en laten miljoenen menselijke slachtoffers achter in hun kielzog. Geen enkel leger in de wereld heeft de snelheid, brutaliteit of schijnbaar vooruitziende blik van de gewapende Mimic strijders of hun telepathische oversten. Nu echter hebben ’s werelds legers de krachten gebundeld voor een laatste offensief tegen de buitenaardse horde en er is geen tweede kans.
Luitenant-kolonel Bill Cage (Cruise) is een officier die nog nooit in een slag werd ingezet als hij zonder pardon gedegradeerd en gedropt wordt -ongetraind en slecht uitgerust – , in wat neerkomt op niets minder dan een zelfmoordmissie. Cage wordt gedood binnen een paar minuten, maar hij slaagt er ook in om een Alpha om te brengen. Maar wat onmogelijk is blijkt toch waar, hij ontwaakt weer bij het begin van dezelfde helse dag, en wordt gedwongen om te vechten en weer sterven … en dat steeds opnieuw. Direct fysiek contact met de vreemdeling heeft hem in een tijdslus gebracht die hem verdoemd om zijn leven door te brengen met dezelfde brute gevechten keer na keer.
Maar na elke keer wordt Cage krachtiger, slimmer, en is hij in staat om de Mimics aan te pakken met een toenemende vaardigheid. Cage vecht samen met Special Forces strijder Rita Vrataski (Blunt), die meer Mimics dan wie dan ook op Aarde heeft verslagen. Wanneer Cage en Rita de strijd hervatten tegen de vreemdelingen wordt elke herhaalde strijd een kans om de sleutel tot vernietiging van de buitenaardse indringers te vinden voor het redden van de Aarde.”

Dat mechanische pak ziet er niet handig uit… Maar zolang het zijn taak verricht voor het vermoorden van die verdomde buitenaarse indringers zal het wel in orde zijn!

De release datum van All you Need is Kill is voorzien voor 12 maart 2014.
:)