Advertenties

All You Need Is Kill Film – Nieuwe Foto’s

Een nieuwe officiële foto van All You Need Is Kill is online opgedoken, met Tom Cruise en Emily Blunt:

All You Need Is Kill Trailer

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“De mensheid is in oorlog met een buitenaards ras bekend als Mimics, en luitenant-kolonel Bill Cage (Tom Cruise) is een officier die nog nooit een gevecht heeft gezien totdat hij zonder pardon wordt gedegradeerd en ongetraind en slecht uitgerust in een zelfmoordmissie belandt. Cage wordt gedood binnen een paar minuten, en slaagt erin om ook een Alpha uit te schakelen. Maar, wat onmogelijk is gebeurt, hij ontwaakt bij het begin van dezelfde helse dag, en is gedwongen om te vechten en opnieuw te sterven … en opnieuw. Direct fysiek contact met de vreemdeling heeft hem in een tijdsherhaling gebracht die hem dwingt om dezelfde brute gevechten altijd opnieuw te beleven.
Maar met elke pas, wordt Cage harder, slimmer, en is hij in staat om de Mimics aan te pakken met toenemende vaardigheid, naast de Special Forces soldaat Rita Vrataski (Emily Blunt), die meer Mimics heeft omgebracht dan wie ook op de Aarde. Als Cage en Rita de buitenaardsen aanpakken, wordt elke herhaalde strijd een gelegenheid om de sleutel tot vernietiging van de buitenaardse indringers te vinden en ook voor het redden van de Aarde.”

De exoskeletons die ze dragen zijn een beetje ruw, maar ze zien er nog steeds gevaarlijk uit!

En hieronder drie eerdere foto’s vanop de set:

Dankzij Splash News, hebben we een betere kijk op Tom Cruise die een Triumph motorfiets berijdt in deze video:

De film is geregisseerd door Doug Liman. De prent is gebaseerd op een Japanse korte roman, All You Need Is Kill geschreven door Hiroshi Sakurazaka.

De release datum van All You Need Is Kill is voorzien voor 6 juni 2014.
:)