Advertenties

Almost Human Trailer van de science-fiction TV-reeks met in de hoofdrollen Karl Urban en Michael Ealy

Bekijk even de officiƫle trailer van Almost Human, de nog te verschijnen science-fiction TV-reeks van de bedenkers van Fringe:


ALMOST HUMAN
Samenvatting:

“Het jaar is 2048 John Kennex (Urban), een agent die Ć©Ć©n van de meest rampzalige aanvallen ooit tegen de politie meemaakte, ontwaakt uit een 17 maanden durend coma, hij kan zich niet veel herinneren – behalve dat zijn partner werd gedood. Vanwege de aanval verloor hij Ć©Ć©n van zijn benen en is hij nu uitgerust met een zeer geavanceerde synthetische aanhangsel.
Bij mandaat moet nu elke agent partneren met een robot. Ondanks zijn hartstochtelijke afkeer van androids wordt John gekoppeld aan Dorian (Michael Ealy), een uitgerangeerde android met onverwachte emotionele reacties. Hoewel dergelijke reacties werden geacht tekortkomingen te zijn, zijn het deze “fouten” waardoor de relatie tussen de twee verbeterd. Immers, John is deels machine nu en Dorian is deels mens. John en Dorian’s begrip van elkaar vult ze niet alleen aan maar verbindt hen ook.”

Hier volgt de belangrijkste rolverdeling van de TV-reeks:

– Karl Urban als John Kennex
– Lili Taylor als Captain Maldonado
– Mackenzie Crook als Rudy Lom
– Michael Ealy als Dorian
– Michael Irby als Richard Paul
– Minka Kelly als Valerie Stahl

Goddank dat J.J. Abrams nog altijd de tijd vind om zulke geweldige TV-shows te bedenken. Ik ben al verslaafd aan Almost Human!
:)