Advertenties

Amazing Spider-Man 2 Filmverhaallijn

Sony Pictures heeft de verhaallijn uitgebracht van The Amazing Spider-Man 2, het nog te verschijnen 3D-filmvervolg op Marc Webb’s The Amazing Spider-man:

Verhaallijn:
“In The Amazing Spider-Man 2, heeft Peter Parker (Andrew Garfield) een druk leven – hij moet zijn tijd verdelen tussen het bestrijden van de slechteriken als Spider-Man maar hij moet ook tijd doorbrengen met de persoon die hij liefheeft, Gwen (Emma Stone). Het afstuderen aan de middelbare school afstuderen kan niet snel genoeg gebeuren. Peter is de belofte niet vergeten die hij maakte aan de vader van Gwen om haar te beschermen door weg te blijven – maar dat is een belofte die hij gewoon niet kan nakomen. De dingen zullen veranderen voor Peter wanneer er een nieuwe schurk, Electro (Jamie Foxx) opduikt, een oude vriend, Harry Osborn (Dane Haan) terugkeert en Peter nieuwe aanwijzingen ontdekt over zijn verleden.”

Regisseur Marc Webb zal aan het hoofd staan van een script door Alex Kurtzman, Roberto Orci en Jeff Pinkner, met een vorige versie door James Vanderbilt.

De release datum van The Amazing Spider-Man 2 is voorzien voor 2 mei 2014.
:)