Advertenties

Amazing Spider-Man 2 Spionagefoto’s en Video

Bekijk even die foto’s van op de set van The Amazing Spider-Man 2, de nog te verschijnen superheldenfilm in een regie van Marc Webb en gebaseerd op een script door Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner en James Vanderbilt:

Amazing Spider-Man 2 Trailer – Release datum: 2 mei 2014

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Op de bovenstaande foto’s heb je misschien de Acteur Andrew Garfield herkend als Peter Parker alias Spider-Man en Actrice Sally Field als Tante May. Wie is het roodharig meisje? Wel, dat is de actrice Shailene Woodley en zij is de nieuwe Mary Jane!

Hoe dan ook, hier is de video vanop de set:


Op de set van Amazing Spider-man 2 met Andrew Garfield & Shailene Woodley in Brooklyn, New York.
Peter Park heeft autopech terwijl Mary Jane op een motorfiets zit.
Verhaallijn:
“Het leven is druk voor Peter Parker (Andrew Garfield) – tussen het afrekenen met de schurken als Spider-Man en het doorbrengen van tijd met de persoon die hij liefheeft, Gwen (Emma Stone), kan het afstuderen aan de middelbare school niet snel genoeg komen. Peter is de belofte niet vergeten die hij maakte aan de vader van Gwen om haar te beschermen door weg te blijven – maar dat is een belofte die hij gewoon niet kan houden. De dingen zullen veranderen voor Peter wanneer er een nieuwe schurk, Electro (Jamie Foxx), opduikt, een oude vriend, Harry Osborn (Dane Haan), terug keert en Peter nieuwe aanwijzingen ontdekt over zijn verleden. ”

Gaat Peter Parker Gwen inruilen voor Mary Jane? Peter je bent zo’n versierder! Ik denk niet dat je wilt eindigen zoals mannelijke spinnen, dat wil zeggen, levend opgegeten worden door vrouwen na de paring.
:)