Advertenties

Amazing Spider-Man 2 Times Square Trailer

Check out deze gloednieuwe trailer van The Amazing Spider-Man 2, hij wordt ingeleid door Stan Lee en het meeste van de actie vindt plaats op Times Square in New York City (waar het eigenlijk voor het eerst werd vertoond op Oudjaar):

The Amazing Spider-Man 2 film geregisseerd door Marc Webb


THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Elk jaar bezoeken 39 miljoen mensen Times Square.

Maar deze zomer begint zijn meest bekende bezoeker aan zijn grootste gevecht

Verhaallijn:
“Het is geweldig om Spider-Man (Andrew Garfield) te zijn. Voor Peter Parker is er geen beter gevoel dan tussen wolkenkrabbers te slingeren, het genieten van held te zijn en tijd door te brengen met Gwen (Emma Stone). Maar Spider-Man zijn komt tegen een prijs: alleen Spider-Man kan zijn collega New Yorkers beschermen tegen de formidabele schurken die de stad bedreigen. Met de opkomst van Electro (Jamie Foxx), moet Peter een vijand confronteren die veel krachtiger is dan hijzelf. En als zijn oude vriend, Harry Osborn (Dane DeHaan) terugkeert, komt Peter tot het besef dat al zijn vijanden één ding gemeen hebben: OsCorp. ”

Deze trailer is meer zoals een preview clip van een belangrijke scène in de film. Nou, je moet toegeven dat het er geweldig uitziet! Het vervolg op Amazing Spider-Man gaat episch worden!

De releasedatum van The Amazing Spider-Man 2 is voorzien voor 2 mei 2014.

Oh ja, gelukkig nieuw jaar!
:)