Advertenties

American Pie 4 Film

American Pie 4 Film - American Reunion FilmEr wacht ons een nieuwe American Pie film. Jawel, zet je maar schrap voor American Pie 4. Wel, de nieuwe opvolger heeft eigenlijk de titel American Reunion. De film brengt eigenlijk de personages van de eerste film terug samen. m. De rolverdeling bestaat uit Jason Biggs, Seann William Scott, Alyson Hannigan, Eugene Levy, Thomas Ian Nicholas, Tara Reid, Chris Klein, Mena Suvari, Jennifer Coolidge, Katrina Bowden, Shannon Elizabeth, Dania Ramirez en Chuck Hittinger. De film is geschreven en geregisseerd door Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg. De veschijniningsdatum van American Pie 4 anders genaamd American Reunion is voorzien op 9 april 2012.

American Pie 4 Trailer

Verhaallijn:
“De film focust op Jim en Michelle Levenstein, die nog steeds gehuwd zijn en een kind hebben. Tijdens dit proces gaan ze door de ouderschapservaring en bereiden ze zich voor op de reunie van hun middelbare school.”

Actrice Alyson Hannigan vertelde wat meer over de verhaallijn van American Pie:

“Michelle (Alyson Hannigan) en Jim Levenstein (Jason Bigg) zijn nog steeds gehuwd en hebben een kind. We bekijken dus de wereld van het ouderschap alsook de manier waarop dit de dynamiek van de relatie aanpastS. Maar ze gaan ook terug naar hun Middelbare School reunie en er is dus wat nostalgie in de zin van , weet je nog toen we de eerste kennismaakten?’ Dat soort dingen. Het is echt leuk. Ik hou echt van die relatie en ook dat ze er trouw aan gebleven zijn. Eén van de mooie dingen aan deze franchise is natuurlijk de ondeugende humor maar er zijn ook heel wat gevoelens te vinden. De vierde aflevering levert zeker de verwachtingen in op dit vlak.”

Actrice Alyson Hannigan


Hier is de trailer van de eerste American Pie movie:


AMERICAN PIE

Van wat ik heb opgevangen belooft de film American Reunion de ondeugende humor en de komische noot van de eerste film hoog in het vaandel te voeren. Dus we kunnen een goeie lachervaring verwachten.

Wat set foto’s:
(Klik op een foto voor een vergroting ervan.)

Hoe dan ook meer details over de film American Reunion anders genaamd American Pie 4 volgen gauw.
:)