Advertenties

American Pie 4 Teaser

Universal Pictures heeft een eerste officiƫle foto en voorsmaak clip uitgebracht van American Pie 4 anders genaamd American Reunion:

American Pie 4 TrailerAmerican Reunion – Fotohok Montage

In de komedie American Reunion, keren al de personages terug naar East Great Falls voor hun high-school reunie. We ontmoeten de American Pie personages voor het eerste ongeveer 10 jaar geleden. In een weekend dat al lang verwacht werd, zullen ze ontdekken wat er veranderd is, wie er niet veranderd is en ook dat tijd en afstand de vriendschapsbanden niet kunnen breken.

Het was in de zomer van 1999 dat vier jongens uit een kleine stad in Michigan hun tocht begonnen voor het verliezen van hun maagdelijkheid. In de jaren die volgden zijn Jim en Michelle gehuwd terwijl Kevin en Vicky afscheid namen. Oz en Heather groeiden apart op, maar Finch verlangt nog steeds naar Stifler’s moeder. Nu komen deze levenslange vrienden terug naar huis om herinneringen op te halen als volwassenen en geinspireerd te worden door de hormonale tieners die een komedie legende lanceerden.
:)