Advertenties

Amped Film

Amped Film bewerking van de roman geschreven door Daniel H. WilsonAmped is de nieuwste science-fiction roman geschreven door Daniel H. Wilson (de auteur van Robopocalypse). De roman zal gepubliceerd worden binnen enkele dagen op 5 juni 2012. De filmrechten echter werden langgeleden al verkocht: de rechten werden inderdaad verkocht aan Summit Entertainment ergens in november 2010 toen de roman nog in ontwikkeling was. Regisseur Alex Proyas (die ons Dark City en I Robot gaf) is voorzien om aan het hoofd te staan van fe filmbewerking. De film is nog altijd in een vroeg stadium van ontwikkeling. Er is nog geen rolverdeling aangekondigd.

Amped Trailer

Hier is het officiƫle uittreksel van de roman:

Verhaallijn:

“In Amped worden mensen geĆÆmplanteerd met een apparaat dat hen bovenmenselijke prestaties laat leveren. De krachtige technologie heeft grote gevolgen voor de samenleving en al snel wordt er een reeks wetten uitgevaardigd die de mogelijkheden en rechten van de ‘versterkte’ mensen beperkt. Op de dag dat de Hoge Raad de eerste van deze wetten uitvaardigt, voegt de negenentwintig-jarige Owen Gray zich bij de gelederen van een nieuwe onderklasse bekend als de ‘versterkers’. Owen wordt gedwongen op de vlucht te gaan, wanhopig om een buitenpost te bereiken in Oklahoma waarover, het gerucht gaat, dat er een groep van de meest ontwikkelde versterkers zou zijn die de wereld willen veranderen of vernietigen.”

Het uitgangspunt van Amped klinkt zeker interessant (ik heb de roman zelfs vooraf bestelt). Dus ik ben niet zo verbaasd dat het verhaal al in het bezit van Hollywood is. Aangezien Alex Proyas, een regisseur bedreven in science-fiction, verbonden is aan het project, ben ik ervan overtuigd dat de film de moeite waard te kijken.

Meer informatie over de film Amped volgt zogauw er meer details opduiken!
:)