Advertenties

Anna Karenina Film

Anna Karenina FilmEr is een nieuwe film bewerking van Anna Karenina in aankomst. Regisseur Joe Wright gaat inderdaad Leo Tolstoy’s klassieke, tragisch liefdesverhaal naar het grote doek brengen. De film is gebaseerd op een script van Tom Stoppard. Actrice Keira Knightley heeft de hoofdrol als Anna. In de film zullen we ook Aaron Johnson en Jude Law vinden. De produktie moet deze Herfst starten dus waarschijnlijk krijgen we de film te zien op het einde van 2012.

Anna Karenina Trailer

Verhaallijn:
“Stefan en Dolly Oblonsky hebben een kleine twist gehad en Stefan vraagt zijn zus, Anna Karenina, naar Moskou te komen om te helpen de ruzie op te lossen. Anna’s gezelschap op de trein van St. Petersburg is Gravin Vronsky, zij zal haar zoon ontmoeten in het treinstation van Moskou. Col. Vronsky looks ziet er erg goed uit in zijn uniform en het is liefde op het eerste gezicht wanneer hij naar Anna kijkt en hun ogen ontmoeten. Wanneer ze terug in St. Petersburg zijn, blijven ze elkaar tegen komen op feestjes. Omdat Anna een man en kind heeft, moet ze zeer discreet zijn indien ze mekaar ooit apart willen ontmoeten.”

Is nog een andere bewerking van Anna Karenin echt nodig? Waarschijnlijk niet… maar gezien het samengestelde talent van de filmploeg denk ik dat het een kans moet krijgen.

Hoe dan ook, meer details over de film Anna Karenina volgen gauw!
:)