Advertenties

Annie film

Annie FilmWill Smith en Jay-Z gaan de productie aan van een nieuwe versie van Annie, de familiefilm uit 1982 die gebaseerd was op de Broadway musical met dezelfde naam. Raad eens even wie de hoofdrol zal krijgen: Willow Smith, jawel, Will Smith’s dochter! Ik vermoed dat Will Smith graag zou hebben dat de film het begin is van de filmcariĆØre van zijn dochter zoals de recentelijke nieuwe versie van the Karate Kid dat was voor zijn zoon Jaden. Volgens Vulture is Scenarist Emma Thompson in onderhandelingen voor het schrijven van een bijgewerkt scenario voor de nieuwe versie. Volgens IMDb is de film voorzien voor publicatie in 2013.

Annie Trailer

Hier is de filmtrailer van de originele Annie film:


ANNIE
Verhaallijn:
“Een wees, Annie, en haar hond Sandy worden voor een week in luxe gebaad als onderdeel van publiciteitsstunt voor Oliver Warbucks. Annie’s verblijf hoewel wordt veel meer dan iedereen had verwacht. Ze veroverd het hart van iedereen en ze leert zelfs een paar nieuwe dingen haarzelf.”

Ik ben niet echt opgewonden door deze nieuwe versie van Annie. Hoewel, als Willow Smith zo getalenteerd is als haar vader en broer denk ik dat de film op zijn minst onderhoudend zal zijn.

Hoe dan ook, meer details over de film Annie volgen gauw!
:)