Advertenties

Ant-Man Filmtrailer

< img stijl = "display: block; marge: 0px auto 10px; text-align: midden; cursor: aanwijzer; cursor: hand breedte: 400px; hoogte: 270px;" src = "https://1.bp.blogspot.com/-LB4c7UNyP20/UAYBgj4a93I/AAAAAAAAACc/tjEnfP16GMY/s400/Ant-Man%2BLogo.jpg" border = "0" alt = "" id = "BLOGGER_PHOTO_ID_5766298031793829746" / >Dankzij Marvel is hier de eerste officiƫle full-length trailer van Ant-Man, de komende live-action superheld film geregisseerd door Peyton Reed met in de hoofdrol Michael Douglas en Paul Rudd:


ANT-MANPlot:
“De volgende evolutie van het filmische Marvel universum brengt een stichtend lid van The Avengers naar het grote scherm voor de eerste keer: Marvel Studios’ Ant-Man. Gewapend met de verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar in kracht toe te nemen, moet meester dief Scott Lang zijn inner-held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen bij het beschermen van het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man pak tegen een nieuwe generatie van torenhoge bedreigingen. Tegen schijnbaar onoverkomelijke obstakels, moeten Pym en Lang er op uit rekken en een plan uitvoeren om de wereld te redden.”

Er is ook een nieuwe poster:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Ant-Man belooft een verdomd geweldige boordevol gevuld actiefilm te worden! IK kan niet wachten om de film te bekijken! En jij? Wat vindt jij van deze trailer van Ant-Man? Deel je gedachten hieronder!

Release datum: 17 juli 2015.
:)