Advertenties

Ant-Man Movie – Geel Jasje

Een nieuwe promo banner poster van Ant-Man, de komende live-action superhelden film geregisseerd door Peyton Reed voor Marvel, is online opgedoken, neem een kijkje hieronder:

Ant-Man Film Trailer

(Klik op de poster voor een vergroting.)

Plot:
“De volgende evolutie van het filmische Marvel universum brengt een stichtend lid van The Avengers naar het grote scherm voor de eerste keer: Marvel Studios’ Ant-Man. Gewapend met de verbazingwekkende vermogen om te krimpen in omvang maar in kracht toe te nemen, moet meester dief Scott Lang zijn inner-held omarmen en zijn mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas) helpen bij het beschermen van het geheim van zijn spectaculaire Ant-Man pak tegen een nieuwe generatie van torenhoge bedreigingen. Tegen schijnbaar onoverkomelijke obstakels, moeten Pym Lang plan er op uit rekken en een plan uitvoeren om de wereld te redden.”

Heb je vragen over de gewapende kerel in geel en zwart in de rechter bovenhoek? Nou, dat is Darren Cross (gespeeld door acteur Corey Stoll) alias YellowJacket. Hij is de belangrijkste schurk van de film, een voormalige protegé van Pym, die het bedrijf van Pym overneemt en de technologie verwerft tot het maken van het Yellowjacket pak.

Release datum: 17 juli 2015.
:)