Advertenties

Argo Film

Argo FilmBen Affleck, de Acteur die regisseur werd, zal aan het hoofd staan van Argo. Een nog te verschijnen drama thriller bewerkt op basis van een Wired tijdschrift artikel over de gijzelingscrisis in Teheran. Het artikel, getiteld “Hoe de CIA een valse Sci-Fi Prent gebruikte om de Amerikanen uit Teheran te redden”. Het is het ware verhaal dat beschrijft hoe, tijdens de bezetting van de Amerikaanse ambassade door de IraniĆ«rs in 1979, een heel bijzondere reddingsoperatie werd uitgevoerd door de CIA en de Canadese overheid om zes Amerikaanse diplomaten op te halen. Tot nu toe bestaat de rolverdeling uit Alan Arkin, John Goodman en Ben Affleck. De film zou ergens in 2013 moeten verschijnen.

Argo Trailer

Verhaallijn:
“Het verhaal gaat over een CIA reddingsmissie tijdens de Iran Gijzelingscrisis toen 6 Amerikaanse personeelsleden ontsnapten uit de gebouwen en op de vlucht gingen in Teheran voor enkele maanden. De CIA redde hen door het oprichten van een valse Hollywood productie maatschappij die op zoek was naar een locatie in Iran voor een Sci Fi film met een groot budget. De CIA had zelfs haar eigen kantoor voor haar valse productie maatschappij in de Sunset/Gower studios. Ze hadden een script en conceptuele vormgeving en plaatsten zelfs advertenties in het Variety magazine.”

We kunnen dus echte Hollywood acteurs verwachten voor het spelen van Amerikaanse diplomaten die zich voordoen als Hollywood acteurs! Wel ik denk dat de cirkel nu rond is!

Hoe dan ook, meer details over de Argo film volgen gauw!
:)