Advertenties

Assassin’s Creed Film


Het ziet er naar uit dant UbiSoft een Assassin’s Creed film overweegt: zij stuurden een bevraging rond om fans te vragen welk spel zou moeten bewerkt worden tot een film en Assassin’s Creed werd gekozen. Verwacht nog niet te veel want er is nog geen officeel plan voor ontwikkeling tot een film gebaseerd op Assassin’s Creed. Het feit echter dat ze de verwachtingen nakijken is toch bemoedigend.

Assassin’s Creed Trailer

Voor hen die het spel Assassin’s Creed niet kennen. Het is een mix van actie en avontuur met een grote nadruk op het verborgene in open wereld recreaties van historische steden. Het hoofdverhaal van de serie draait rond een barman met de naam Desmond Miles die gevangen genomen is door de mega onderneming Abstergo Industries (een dekmantel voor de Tempeliers). Zij gebruiken een machine gekend als de Animus, Desmond wordt gedwongen tot het herbeleven van de herinneringen van zijn voorouders. Allen waren zijn moordenaars in dienst van Abstergo met als doel artefacten te verzamelen gekend als ‘deeltjes van Eden’.

UbiSoft heeft eigenlijk al een korte animatiefilm geproduceerd gebaseerd op Assassin’s Creed, bekijk de film onderstaand:


Het spel heeft een betoverend verhaal dat zeker verdient om bewerkt te worden in een film. Laten we hopen dat UbiSoft verder zal gaan met de live-actie film bewerking van Assassin’s Creeds.

Hoe dan ook meer informatie over de film Assassin’s Creed volgt gauw.
:)