Advertenties

At The Mountains of Madness Film

At The Mountains of Madness FilmEr is een filmbewerking van At The Mountains of Madness voorzien voor ons! Regisseur Guillermo del Toro plant inderdaad om een cult 1931 sci-fi horror roman door HP Lovecraft naar het grote scherm te brengen. James Cameron wordt voorzien als producer. Cameron vertelde MTV dat het filmen waarschijnlijk zal starten deze zomer en dat Tom Cruise in gedachten wordt gehouden voor de hoofdrol:

At The Mountains of Madness Trailer


Verhaallijn:
“At the Mountains of Madness is een huiverende herinnering aan een Zuidpool expeditie over ongelooflijke ontdekkingen en hun ontmoeting met een nooit geziene bedreiging in de ruïnes van een verloren beschaving.”

James Cameron sprak eerder over hun benadering op het verhaal en waarom hij samenwerkt met Guillermo del Toro voor dit project:

“At The Mountain of Madness zal een enorme horror film zijn en we hebben iets gelijkaardigs in lange tijd niet meer gezien — Ik denk sinds Aliens.
[..]
Over Lovecraft kunnen we zeggen dat hij veel aan de verbeelding overliet. Hij vertelde je nooit hoe het er echt uitzag. Hij slaagde erin een gevoel van horror te scheppen zonder echt specifiek te zijn.
[…]
Guillermo heeft een oog voor design dat zo origineel, eigenzinnig, doordrenkt is in de overlevering van de horror film. Maar altijd is hij fris en onverwacht. Eerlijk gezegd, ik wil gewoon zien met wat hij tevoorschijn komt en ik zal zorgen voor de samenstelling door de productie te verzorgen zodat hij zich daarover geen zorgen moet maken. Ik wil hem te helpen met het werken in 3-D. ”

Producent James Cameron


Blijf op de hoogte voor meer details over de film At The Mountains of Madness!
:)