Advertenties

Avengers 2 Age of Ultron Film Trailer

Marvel heeft officieel de nieuwe trailer van Avengers 2 Age of Ultron uitgebracht, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg in een regie van Joss Whedon, bekijk het onderstaand:


AVENGERS 2 AGE OF ULTRON
Plot:
“Wanneer Tony Stark (Robert Downey Jr.) probeert een slapend vredeshandhaving programma op te starten, gaan dingen mis en aardse machtigste Helden, met inbegrip van Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de ongelooflijke Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner), worden op de ultieme proef gesteld als het lot van de planeet in de balans hangt. Als de slechterik Ultron naar voren komt is het aan de Avengers om hem te stoppen bij zijn verschrikkelijke plannen, algauw worden er ongemakkelijke allianties gesmeed en treed er onverwachte actie op die het pad effent voor een episch en uniek globaal avontuur.”

God, het vervolg gaat zeker nog epischer worden dan de eerste filmt! Ultron kan dan we een enge robot zijn, ik ben er toch gek op!

Hoe dan ook, een nieuwe teaserposter is ook onthuld:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

De cast bestaat uit Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, James Spader, Samuel L. Jackson, Andy Serkis, Cobie Smulders en Paul Bettany.

De film zal in de filmtheaters verschijnen op 1 mei 2015.
:)