Advertenties

Avengers 2 Age of Ultron Film

De aftitelingscredit scène uit de Avengers maakte een soort zinspeling op Thanos als volgende schurk in de Avengers vervolgfilm. Maar het klinkt alsof er een wijziging van het plan heeft opgetreden (of werd voerde de scène daadwerkelijk Thanos in als de schurk in een andere film van de Marvelwereld. Of is hij de schurk in een later Avengersvervolg?): De volgende Avengers film is inderdaad getiteld Avengers Age of Ultron. Bekijk ook het officiële titel logo hieronder:

Avengers 2 Age of Ultron Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)


AVENGERS 2 AGE OF ULTRON

Verhaallijn:
“Het vervolg op Marvel’s The Avengers zal het superheldenteam opstellen tegen Ultron, een vicieuze robot er op uit op het veroveren van de wereld.”

Er is een stripserie met de titel Age of Ultron, maar de verhaallijn is vastgelopen door te veel tijdreizende complexiteit. Het is onwaarschijnlijk dat de film trouw aan die verhaallijn zal zijn, maar sommige elementen kunnen worden geleend.

Het zou mooi zijn als de Avengers 2, Spider-man en Wolverine aan boord kunnen brengen, zoals in The Age Of Ultron stripserie. Maar zou Fox, die eigenaar is van de filmrechten van de personages, de oversteek toestaan?

Hoe dan ook wat denk je van Marvel’s keuze? Is de robot Ultron de juiste schurk voor de Avengers 2? Deel hieronder je mening!

De releasedatum van Age of Ultron is vastgesteld op 1 mei 2015.
:)