Advertenties

Avengers 2 Age of Ultron Super Bowl

Check out the Super Bowl trailer of Avengers 2 Age of Ultron, het nog te verschijnen superhelden filmvervolg van Marvel:


AVENGERS 2 AGE OF ULTRON
Plot:
Wanneer Tony Stark probeert een slapend vredeshandhaving programma op te starten, gaan dingen mis en aardse machtigste Helden, met inbegrip van Iron Man, Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), de ongelooflijke Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johansson) en Hawkeye (Jeremy Renner), worden op de ultieme proef gesteld als het lot van de planeet in de balans hangt. Als de slechterik Ultron naar voren komt, het is aan de Avengers te stoppen hem uit zijn verschrikkelijke plannen uitvaardigen, en binnenkort ongemakkelijk allianties en onverwachte actie effenen het pad voor een epische en unieke globale avontuur.”

Er is geen nieuw beeldmateriaal in deze nieuwe TV-Spot voor Avengers 2. Maar het zou wel eens de beste Super Bowl commercial van het jaar kunnen zijn!

De film is geregisseerd door Joss Whedon en de cast bestaat uit Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson, James Spader, Samuel L. Jackson, Andy Serkis, Cobie Smulders en Paul Bettany.

Release datum: 1 mei 2015.
:)