Advertenties

Avengers 2 Film

Avengers 2 Film - The Avengers Film VervolgTijdens het Avengers panel op de 2011 NYCC, zei Kevin Feige, president van de Marvel Studios, min of meer dat we een opvolgfilm kunnen verwachten op de Avengers. Jawel, het team van superhelden zal opnieuwe verzamelen: we kunnen ons klaarmaken voor The Avengers 2!

Avengers 2 Trailer

Een verhaallijn werd nog niet bekend gemaakt. We weten zelfs nog niet of de superhelden uit de eerste film terug zullen aantreden (Iron man, Thor, Captain America, Hulk, Hawkeye, Black Widow en Nick Fury). Ik ben echter blij te horen dat Marvel een opvolger in het vooruitzicht heeft.

Marvel zal het zelfde recept gebruiken als voor de eerste Avengers film: ze plannen om een nieuwe reeks van films uit te brengen van de superheldenfilms (beginnend met Iron Man 3 die al in voorproductie is) gevolgd door een rode draad die uiteindelijk zal leiden naar de Avengers 2.

Hier is de trailer van de eerste Avengers film:


Heb je enige suggestie voor het verhaallijn van The Avengers 2? Deel je gedachten onderstaand! Wie weet, als je echt *gelukkig bent* kan Marvel misschien langs komen en jouw idee gebruiken voor the Avengers 2.
:)