Advertenties

Avengers Nieuwe Trailer

Onderstaand kan je genieten van een gloednieuwe epische trailer van The Avengers, de nog te verschijnen superhelden actiefilm in een regie van Joss Whedon:

Avengers Trailer

Verhaallijn:
“Marvel Studios presenteert in samenwerking met Paramount Pictures ‘The Avengers’– het unieke Superhelden team, met iconische Marvel Superhelden Iron Man, The Incredible Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye en Black Widow. Wanneer een onverwachte vijand opduikt die de wereldwijde veiligheid bedreigt, erkent Nick Fury, Directeur van het internationale vredeshandhavingsagentschap met de naam van S.H.I.E.L.D., de nood voor een team voor het redden van de wereld op de afgrond door een mogelijke ramp. Een wereldwijde recruteringszoektocht begint.”

In de hoofdrollen vinden we Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Jeremy Renner en Samuel L. Jackson. De regie is in handen van Joss Whedon, the Avengers film is gebaseerd op de altijd populaire Marvel stripreeks ‘The Avengers’, de eerste keer verschenen in 1963 en het is een stripinstelling sinds dat moment. Bereid je voor op een spannende film, gevuld met actie en spectaculaire speciale effecten, wanneer de Avengers verzamelen in de zomer van 2012!
:)