Advertenties

B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations Film

Neem een kijkje naar het officiƫle logo van B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations (alias Boo U) de aanstaande geanimeerde film van Dreamworks Animation:

B.O.O. Film Trailer

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“B.O.O. (Bureau van Bovenaardse Operaties) is het super geheime agentschap waarvan u nog nooit hebt gehoord en zeker nooit gezien. Gewijd aan het beschermen van mensen tegen kwade geestverschijningen, de agenten van B.O.O. hebben een geheim wapen: ze zijn zelf spoken! Wanneer nieuwe agenten Jackson Moss (Seth Rogen) en zijn rare partner Watts (Melissa McCarthy) een complot ontdekken om B.O.O. te vernietigen. door het meest gezochte spook van het agentschap, ze moeten ze elke truc in hun arsenaal gebruiken om zijn krachtige spokenleger te verslaan en de aarde te behoeden voor een spookachtig lot.”

Het plot klinkt net als RIPD. Maar omdat het afkomstig is van Dreamworks, ben ik vrij zeker dat het verschillend zal zijn en ook bezienswaardig zal zijn!

De film is geregisseerd door Anthony Leondis op basis van een script door Tom Wheeler. En de stemmencast bestaat uit Seth Rogen, Melissa McCarthy, Bill Murray, Rashida Jones, Matt Bomer, Benjamin Stockham, Jennifer Coolidge en Octavia Spencer.

De releasedatum van B.O.O. Bureau of Otherworldly Operations is voorzien voor 5 juni 2015.
:)