Advertenties

Babadook Film

The Babadook is een aanstaande drama horror thriller geschreven en geregisseerd door de Australische filmmaker Jennifer Kent en met in de hoofdrollen Essie Davis, Hayley McElhinney, Daniel Hanshall en Noah Wiseman. Hier is een eerste officiƫle blik op The Babadook:

(Klik op een foto voor een vergroting.)

Verhaallijn:
“Zes jaar na de dood van haar echtgenoot, worstelt Amelia (Essie Davis) om haar zes jaar oude ‘wildel’ zoon Samuel (Noah Wiseman) in toom te houden ā€“ het is een zoon waarvan ze maar moeilijk kan houden. Samuelsā€™ dromen worden geplaagd door een monster waarvan hij gelooft dat ze hen beide zullen doden. Wanneer een verontrustend verhalenboek genaamd ‘The Babadook’ in hun huis opduikt, is Samuel ervan overtuigd dat The Babadook de schepping is waarover hij heeft gedroomd. En wanneer Amelia zelf flitsen begint te zien, dringt het langzaam tot haar door dat het ding waarvoor Samuel haar waarschuwde misschien wel echt was.”

Er is nog geen officiƫle releasedatum nog, maar de film werd vertoond op het Sundance Film Festival in 2014 en heeft veel lof ontvangen. Dus we mogen verwachten dat een filmstudio vrij snel de rechten zal oppikken.

Hoe dan ook, blijf op de hoogte via ons voor details over de Babadook film.
:)