Advertenties

Battle of The Year Trailer

Battle of The Year FilmLaat ons de filmtrailer bekijken van Battle of The Year, het nog te verschijnen 3D dansmusical drama in een regie van Benson Lee en met in de hoofdrollen Josh Holloway, Laz Alonso, Josh Peck, Caity Lotz en Chris Brown:


BATTLE OF THE YEAR

Je kan niet geloven in de droom tot je in elkaar gelooft

Verhaallijn:
“Battle of the Year is de Olympische Spelen van breakdance, een toernooi dat elk jaar de beste teams uit de hele wereld aantrekt, maar de Amerikanen hebben niet meer gewonnen in de voorbije vijftien jaar. Los Angeles Hip Hop mogul en voormalig B-Boy Dante (Laz Alonso) wil het land, waar de sport begon terug naar de top brengen. Hij roept de hulp in van zijn hard-luck vriend Blake (Josh Holloway), die een voormalig basketbal kampioenencoach is om zijn team te coachen. Gewapend met de theorie dat de juiste coach een team kampioen kan maken, vormen ze een Dream Team van de beste b-boys uit het hele land. Met slechts drie maanden, tot de Battle of the Year moet Blake elke tactiek gebruiken die hij kent om twaalf getalenteerde individuen samen te smelten als een team om de trofee terug te brengen naar Amerika waar het begon. Ge├»nspireerd door het feitelijke WK, jaarlijks gehouden in Frankrijk. ”

Battle of the Year levert een meer serieuze verhaallijn dan wat we gewend zijn van de Step Up franchise, met een verhaallijn die meer geworteld is in de realiteit. De film werd voorzien van opwindende dans en verbazingwekkende displays van macht en genade, men laat zien hoe streetdance uit New York zich heeft ontwikkeld tot een inspirerende kunstvorm voor een nieuwe generatie over de hele wereld. Nou, ik ben zeker benieuwd hoe de film eruit zal zien!

De release datum van Batle of The Year is voorzien voor 25 januari 2013.
:)