Advertenties

Beasts of No Nation film met in de hoofdrol Idris Elba

Hier is een eerste officiƫle blik op acteur Idris Elba in Beasts of No Nation, het komende oorlogsdrama geregisseerd door Cary Fukunaga en gebaseerd op de roman met dezelfde naam geschreven door Uzodinma Iweala:

(Klik op de foto voor een vergroting.)

Plot:
“Agu, een jong kind in een anonieme West-Afrikaanse natie, wordt opgenomen in een eenheid van guerrilla-strijders als burgeroorlog zijn land overspoelt. Achtervolgd door zijn vader’s dood door toedoen van militanten, waarvan hij getuige was voordat hij vluchtte. Agu is kwetsbaar voor de gevaarlijke maar vaderlijke aard van zijn nieuwe bevelhebber. Terwijl de oorlog woedt , wordt Agu steeds meer gescheiden van het leven dat hij kende voor de aanvang van het conflict ā€” een leven van schoolvrienden, kerkdiensten en tijd met zijn familie toe die nog intact was. Als hij zich levendig deze zonniger tijden herinnert, bevindt zijn dagelijkse realiteit zich in een neerwaartse spiraal van onverklaarbare wreedheid, oer-angst en verlies van identiteit. Zijn relatie met zijn commandant verdiept zelfs meer als de dingen donkerder worden, en zijn vriendschap met een collega-soldaat zorgt voor een bedrieglijk gevoel van normaliteit.”

Idris Elba-speelt de rol van de commandant. Ze filmen momenteel in Ghana, Afrika. Het afgebeelde land in de film is niet genoemd en het kan Ghana niet zijn, maar het doet zeker denken aan wat er gebeurde in Liberia…

De film heeft nog geen officiƫle releasedatum. Hij waarschijnlijk in de filmtheaters raken ergens in 2015.
:)