Advertenties

Beetlejuice 2 Film

Beetlejuice 2 Film - Beetlejuice OpvolgerHerinner je je Beetlejuice nog? Jawel, uit de komedie uit 1988 geregisseerd door Tim Burton. De film draaide rond een spook genaamd Betelgeuse alias Beetlejuice (gespeeld door Michael Keaton), dat is aangesteld om te helpen bij het spoken in een huis. Wel, de gekke geest is waarschijnlijk opweg om terug te komen spoken in de bioscopen: Warner Bros probeert inderdaad om een vervolg op de sporen te zetten. Ze hebben Seth Grahame-Smith en David Katzenberg ingehuurd om een script te pennen.

Beetlejuice 2 Trailer

Op de vraag of Beetlejuice 2 een directe opvolger zou zijn die zich afspeelt in de 21ste eeuw gaf Seth Grahame-Smith dit antwoord:

“Ja, dat gaat er zeker deel van uit maken sinds het 27 of 28 jaar geleden is na de eerste film. Je vraagt je af wat er met die personages gebeurt is, hoe de dingen zijn veranderd, en hoe Beetlejuice ermee zou omgaan. Op dit moment bevindt het zich in de ‘we zullen het wel zien’ fase.”

Scenarist Seth Grahame-Smith

Laten we de filmtrailer van de eerste Beetle Juice film bekijken:

Heb je enige suggesties over de verhaallijn van Beetlejuice 2? Wil je Michael Keaton opnieuw zien in zijn rol als Beetlejuice? Moet Tim Burton aan het hoofd staan van de opvolger? Deel je gedachten ondertaand!

Hoe dan ook, meer informatie over Beetlejuice 2 volgt binnenkort!
:)