Advertenties

Before I Go To Sleep Film

Actrice Nicole Kidman kreeg de hoofdrol in Before I Go to Sleep, een verfilming van de roman met dezelfde naam geschreven door de Britse auteur SJ Watson. Het verhaal draait om een vrouw die niet in staat is om haar leven te herinneren en die haar geheugen terugkrijgt en ontdekt dat alles waarvan ze dacht dat het waar was een leugen is. De film wordt geregisseerd door Rowan Joffe en geproduceerd door Ridley Scott. De prent zou ergens in februari 2013 uitgebracht moeten worden in de bioscoop.

Before I Go to Sleep Trailer

Bekijk even de eerste officiƫle filmposter van Before I Go to Sleep:

(Klik op de poster voor een vergroting.)

BEFORE I GO TO SLEEP

Sommige nachtmerrie’s vinden plaats wanneer je wakker bent.
Gebaseerd op de wereldwijde bestseller.

Verhaallijn:

“Before I go to sleep is een psychologische thriller over een vrouw die lijdt aan geheugenverlies. Ze wordt wakker elke dag zonder eigenkennis. Ze probeert haar herinneringen te reconstrueren via een dagboek. Ze verneemt dat ze een dokter ziet die haar helpt om haar geheugen terug te krijgen, dat haar naam Christine Lucas is, dat ze is 47 jaar oud is, getrouwd is en een zoon heeft. Als haar dagboek groeit, werpt het twijfels over de waarheid achter deze kennis en zet het haar op een angstaanjagende ontdekkingsreis.”

Na het lezen van het uitgangspunt van de film moet ik toegeven dat ik wil wil weten hoe het verhaal zal uitdraaien! Ik wil bijna de roman kopen, maar goed, ik zal wachten tot de film uitkomt voor een betere waardering van de acteerprestatie van Nicole Kidman.

Blijf op de hoogte via ons voor meer details over de film Before I Go to Sleep.
:)